Eugen Nicolaescu: Sedintele Biroului Permanent sunt abuzive

Luni, 09 Februarie 2009, ora 15:50
1435 citiri
Eugen Nicolaescu: Sedintele Biroului Permanent sunt abuzive

Liberalul Eugen Nicolaescu a declarat luni ca PDL si PSD au decis ca Dan Nica nu mai are nevoie de audiere pentru aprobarea numirii sale ca ministru al MAI si vicepremier.

Potrivit deputatului liberal, reprezentantii PSD si PDL din Birourile permanente comune ale Camerei Deputatilor si Senatului au decis ca social-democratul Dan Nica sa primeasca votul plenului reunit al celor doua Camere intr-o sedinta programata miercuri, la ora 9.

"In ciuda tuturor prevederilor constitutionale si regulamentare, puterea a decis ca totusi Dan Nica nu trebuie sa fie audiat, ci pur si simplu se va da un vot in sedinta celor doua Camere reunite care va fi miercuri dimineata la ora 9, cu toate ca, si in Constitutie si in regulament lucrurile sunt clare: cand se face restructurarea Guvernului, cand se numeste cineva intr-o functie noua aprobata de Parlament, se face dupa toata procedura parlamentara. Ei considera ca unirea celor doua functii este suficienta pentru a nu se mai face nici un fel de audiere", a declarat Nicolaescu, pentru NewsIn.

Fostul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat luni ca nu va mai participa la sedintele Biroului Permanent, pentru ca sunt "abuzive".

El a adaugat ca este nemultumit de faptul ca opozitia are doar cinci zile la dispozitie sa depuna amendamente la buget.

"Problema a fost acordata cu aroganta. S-a conchis ca in cinci zile trebuie sa se faca amendamentele iar termenul a inceput sa decurga de vineri, ceea ce inseamna ca numai pana poimaine la 9 se pot face amendamente, ceea ce este strigator la cer si nu s-a intamplat niciodata in Parlamentul Romaniei", potrivit lui Nicolaescu.

Liberalul s-a aratat nemultumit de faptul ca la sedintele Biroului Permanent nu se respecta nicio procedura si a declarat ca nu va mai participa la nicio sedinta.

"Eu nu mai particip la nicio sedinta fiindca nu se repsecta nicio procedura, totul este abuz" a adaugat Nicolaescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#eugen nicolaescu, #particip sedinta, #Birou Permanent , #stiri Eugen Nicolaescu