Nicolicea: Ponta este un fripturist cu interese personale si un maimutoi

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 21:19
3018 citiri
Nicolicea: Ponta este un fripturist cu interese personale si un maimutoi
Foto: Arhiva

Deputatul UNPR, Eugen Nicolicea, a declarat, marti, ca Victor Ponta este un "fripturist cu interese personale", dupa ce liderul social-democratilor a sustinut despre membrii UNPR ca sunt "fripturisti cu interese nationale".

Intrebat cum comenteaza ultimele declaratii ale lui Victor Ponta facute la adresa UNPR, Eugen Nicolicea a declarat ca liderul PSD este un "fripturist cu interese personale". Deputatul uneperist a mai sustinut ca "Aura Vasile s-a imbolnavit din cauza celor din PSD" pentru ca, dupa presiunile lor, a fost internata in spital. "Nu din cauza noastra, din cauza lor a fost internata, ei au creat aceasta telenovela, nu noi", a completat el.

Deputatul a criticat si afirmatiile lui Ponta care a spus despre reprezentantii UNPR ca sunt "maimutoi cu patine", afirmand despre liderul PSD ca este un "maimutoi suparat ca nu are patime".

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca daca Aura Vasile a vrut sa-si bata joc de uneperisti spunandu-le ca va veni la ei, el o va ierta, precizand ca va avea o discutie cu aceasta.

"Cred ca avrut sa rada de ei. In cazul asta, daca a vrut sa-si bata joc de uneperisti si de Roberta Anastase, in cazul asta cred ca putem sa o iertam. Daca nu a fost vorba despre asta, atunci nu", a declarat Ponta intrebat daca accepta revenirea Aurei Vasile in PSD.

"In primul rand ii urez doamnei Aura Vasile cat mai multa sanatate, ii doresc sa se simta bine si sa-si revina cat mai repede. Nu pot sa nu spun ca m-am delectat cu momentul de maxima penibilitate al celor de la UNPR si al Robertei Anastase care pot sa fie injurati, scuipati de oricine, iar cine semneaza o hartie ca trece la ei devine un om extraordinar.

Am auzit ca este si prietena cu Roberta Anastase, probabil ca daca se razgandeste nu mai sunt iarasi prietene. Intr-adevar cum spune primarul general acesti maimutoi cu patine, poti sa-i scuipi, poti sa-i injuri, poti sa le faci orice, ca ei a doua zi te iubesc si te iau in brate daca semnezi o hartie. Glumeam cu domnul Crin Antonescu ca daca semnam si noi doi ca trecem la UNPR a doua zi ne lauda domnul Oprea si vom avea o prima pagina cu laude la Evenimentul Zilei. Deci mai penibili decat sunt acesti tradatori si acesti fripturisti nu cred ca exista", a mai spus acesta.

El a spus ca nu agreeaza acest gen de telenovele. "Daca vorbim de PSD, genul acesta de telenovele mine nu-mi place, nu poti sa te trezesti dimineata ca vrei sa pleci, noaptea ca nu mai pleci, astept ca doamna Aura Vasile... (...) O sa avem o discutie si o sa vedem atunci ce decidem, dar nu-mi plac aceste telenovele si cei care joaca in telenovele sa mearga la fripturisti cu interese nationale. Nu agreez asemenea telenovele politice, astea-s pentru Anastase, pentru uneperisti, pentru tradatorii de la UNPR. Cred ca trebuie sa fim un partid serios, o Uniunea Social-Liberala serioasa in care raman cei care sunt seriosi si care sunt hotarati si sunt stapani pe ceea ce semneaza", a mai spus Ponta despre Aura Vasile.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Nicolicea Ponta maimutoi, #Nicolicea UNPR Ponta fripturist , #stiri Eugen Nicolicea