Pe Teodorovici il deranjeaza sa i se spuna Orlando: Cum a ajuns sa-l faca "sobolan" pe Fifor

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 22:15
8352 citiri
Pe Teodorovici il deranjeaza sa i se spuna Orlando: Cum a ajuns sa-l faca "sobolan" pe Fifor
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Fostul presedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici spune ca "nu s-a injurat nimeni cu nimeni" in sedinta Comitetului Executiv National al PSD care a avut loc marti seara, el admitand ca a folosit termenul "sobolan" atunci cand a vorbit despre colegul sau Mihai Fifor. Teodorovici il catalogheaza drept "magar" pe eurodeputatul Rares Bogdan.

"Nu a fost nici pe departe ceea ce s-a spus in presa despre sedinta CEx. (...) Suntem colegi, e normal sa ne reprosam. Nu s-a injurat nimeni cu nimeni", a sustinut Orlando Teodorovici, miercuri seara, la Romania TV.

Acesta a admis ca a folosit termenul "sobolan" la adresa colegului sau Mihai Fifor.

"Asta o recunosc, da, asa este (ca a spus "sobolan" despre Mihai Fifor - n.red.). Pentru ca se leaga iar de felul meu de a fi. Nu pot sa spun dimineata ca-mi dau demisia pe Facebook, dupa o ora sau doua sau trei sa modific postarea ca nu-mi mai dau demisia, adica ma fac ca nici n-am mentionat acest lucru, adica nu pot sa fac eu oamenii sa creada in mine si mai ales ca eram dupa CEx la partid si uitandu-ma la un post de televiziune am urmarit discutia telefonica a dansului pe post.

Si aud ce? Ca nu si-a dat demisia. Teodorovici. (...) In fine... Si in momentul ala va dati seama ca...macar spune adevarul, nimic altceva. Si am inceput sa-l caut prin partid, recunosc. Nu l-am gasit. Sansa dansului si norocul dansului. Nu l-am gasit", a relatat Eugen Teodorovici.

Fifor nu se poate supara pe Teodorovici, care l-a numit "sobolan": E modul lui de a face politica

El a adaugat, in acest context, ca "asta e felul lui de a fi".

"Bunul simt nu inseamna lipsa de experienta politica. Sunt om de administratie si respect si litera si spiritul legii", a afirmat el.

In aceeasi emisiune, Eugen Orlando Teodorovici l-a catalogat drept "magar" pe europarlamentarul PNL Rares Bogdan, aratandu-se deranjat de folosirea prenumelui Orlando si spunand ca prefera sa i se spuna Eugen Teodorovici.

"Va rog frumos, spuneti-mi Eugen Teodorovici. Orlando a facut-o magarul ala de Rares Bogdan cu ai lui. (...) Ce au incercat ei sa faca cu acest Orlando? Logica lor: sa duca in derizoriu orice discurs de-al meu ca ministru, sa-l duca in derizoriu avand acest nume, Orlando. Asta-i numele meu, asa m-au botezat parintii", a spus Teodorovici.

Eveniment Quarterly Report

O nouă întâlnire a lui Klaus Iohannis cu liderii europeni. Evenimentele importante la care participă șeful statului
O nouă întâlnire a lui Klaus Iohannis cu liderii europeni. Evenimentele importante la care participă șeful statului
Preşedintele Klaus Iohannis va participa joi, la Granada, la cel de-al treilea Summit al Comunităţii Politice Europene (CPE), urmând ca vineri să fie prezent la reuniunea informală a...
Propaganda politică, interzisă în școli și în vecinătate. Proiectul inițiat după ”atacul de tip legionaro-fascist” al AUR la SNSPA
Propaganda politică, interzisă în școli și în vecinătate. Proiectul inițiat după ”atacul de tip legionaro-fascist” al AUR la SNSPA
Partidul REPER a inițiat o propunere legislativă de modificare şi clarificare a legii educaţiei, în urma ”incidentului de natură fascistă” desfăşurat de AUR într-o instituţie...
#Teodorovici Fifor sobolan, #Teodorovici magar Rares Bogdan , #ministrul Finantelor Publice