Teodorovici neaga o disputa cu Dancila, dar se vede premier

Joi, 29 August 2019, ora 20:17
4688 citiri
Teodorovici neaga o disputa cu Dancila, dar se vede premier
Foto: Facebook Viorica Dancila

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Pitesti, ca nu a avut nicio disputa in sedinta de guvern cu premierul Viorica Dancila.

"Nu a fost nicio disputa, am avut sedinta de guvern (...), a fost cafeaua rece, am avut o nemultumire si m-am adresat celui care se ocupa cu acest lucru, deci nu o discutie cu primul ministru. Nu avem dispute in sedinta de guvern, discutam inainte, discutam in permanenta si discutam deschis, spre surprinderea multora", a precizat Teodorovici.

Teodorovici zice ca nu-si tradeaza sefa de partid si de guvern, ca sa devina premier: Restul e fake!

Acesta a fost intrebat de jurnalisti despre subiect, dupa ce in mass media au aparut informatii potrivit carora ar fi avut loc o disputa intre ministrul Finantelor si premier, pentru ca Viorica Dancila nu ar fi acceptat sa introduca pe ordinea de zi suplimentara un pachet de 11 ordonante pregatite de Ministerul Finantelor.

Pe de alta parte, Teodorovici a spus ca ar fi onorat sa faca parte dintr-un tandem Viorica Dancila - presedinte, iar el prim-ministru.

"Da. As fi onorat. Sa ajunga doamna prim-ministru presedinte si dansa decide ce trebuie sa fie bun pentru tara asta", a raspuns Teodorovici la intrebarea unui jurnalist daca isi doreste un tandem Dancila presedinte, Teodorovici premier.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, presedintele executiv Eugen Teodorovici si secretarul general Mihai Fifor au participat joi, la Pitesti, la sedinta Comitetului Executiv Judetean Arges al PSD. La finalul sedintei a fost sustinuta o conferinta de presa.

Cu aceasta ocazie, sefa PSD a anuntat ca nu va renunta la guvernare, chiar daca guvernul pe care il conduce nu va obtine votul de incredere in Parlament.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Teodorovici disputa sedinta guvern Dancila , #ministrul Finantelor