Eugen Tomac: Biruri mai mari pentru luxul secretarelor din USL

Joi, 08 August 2013, ora 14:29

   

Eugen Tomac: Biruri mai mari pentru luxul secretarelor din USL
Partidul Miscarea Populara acuza faptul ca peste 160 de secretari de stat, sefi de agentii guvernamentale, consilieri si secretare de ministri din Guvernul Victor Ponta beneficiaza de locuinte de la RA-APPS.

"Dupa ce, animat de propriul slogan "dreptate pana la capat", le-a tot promis romanilor ca va reduce cheltuielile cu angajatii din administratia centrala carora li se acorda locuinte de lux gratuite de la RA-APPS, Victor Ponta s-a lasat induiosat de secretarele si consilierii ministrilor sai si a decis sa le pastreze privilegiile", se arata intr-un comunicat al Partidului Miscarea Populara remis Ziare.com.

Eugen Tomac, presedintele PMP, reclama ca "in luna martie, Guvernul Victor Ponta a decis, prin ordonanta de urgenta, sa acorde locuinte RA-APPS doar ministrilor pe intreaga durata a mandatului, iar secretarilor de stat si persoanelor care ocupa functii asimilate acestora le-a dat dreptul de a ocupa locuinte de serviciu de la RA-APPS timp de trei luni de la data numirii in functie.

Dar, induiosat de secretarele si consilierii ministrilor sai, a strecurat un articol in aceeasi ordonanta in care a stabilit ca acele contracte de inchiriere a locuintelor RA-APPS aflate in derulare vor ramane in vigoare pana la data la care au fost incheiate."

In opinia sa, "birurile mai mari pe capul romanilor sunt destinate sa acopere cheltuielile nemeritate pentru clientela USL". "O grija in minus pentru secretarele prim-ministrului Victor Ponta aflat la plaja in Miami," incheie Eugen Tomac.

A.V.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de2018 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
DR.STRANGELOVE
rank 5
Fosta Gospodarie de partid rebotezata RAAPPS
nu este decat un jaf in stil nomenclaturist pe banii contribuabililor. In nicio tara occidentala nu exista o astfel de regie.
Banul
rank 2
Mai To(lo)mac tata!
".....acele contracte de inchiriere a locuintelor RA-APPS aflate in derulare vor ramane in vigoare pana la data la care au fost incheiate." Orcine a trecut printr-un minim de scoala stie ca un contract in derulare nu poate fi reziliat dupa bunul plac al uneia din parti...cealalta parte avind posibilitatea actionarii in justitie unde ar cistiga in mod sigur. Deci ce sa zic mai Tomacule....decit ca ai lipsuri mari in educatia minimala juridica si tu te dai de "saf" de partid. Te faci de ris baiete ...mergi si mai invata carte!
tzatza
rank 2
leprele astea si-au facut
stat in stat, institutii, legi, privilegii, de care numai asa zisa "clasa politica " beneficiaza ,mai clar "desteptii"care profita cu gura pina la urechi si "fraierii" care muncesc de se cocoseaza platind biruri grele care apar ca ciupercile dupa ploaie ascunse dupa fel de fel taxe si impozite.
Val
rank 5
10 ministere in plus,
160 de secretari de stat & sefi de agentie + tot personalul aferent, platit cu salarii care nu-s nici minimum , nici media pe economie ... Ce sa-i faci ? Clientela multa, neamuri, prieteni si colaboratori si mai multi ! Romanii platesc taxe sa-i tina pe toti astia.
sevastian
rank 1
Nu e corect asa.
Biruri mai mari pentru luxul secretarelor pocnitoare din USL .Suna mai adevarat.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor