Parlamentarul PMP care a votat modificarile pe Codul de Procedura Penala va fi dat afara

Marti, 19 Iunie 2018, ora 23:04
6130 citiri
Parlamentarul PMP care a votat modificarile pe Codul de Procedura Penala va fi dat afara
Foto: Arhiva Facebook/Eugen Tomac

Parlamentarul Adrian Mocanu va fi exclus din partidul Micarea Populara, anunta presedintele formatiunii Eugen Tomac, dupa ce deptatul a votat pentru modificarile aduse Codului de Procedura Penala.

"Voi propune la primul Consiliu Executiv National inlocuirea domnului deputat Mocanu din functia de presedinte al PMP Buzau, precum si excluderea din partid la primul Colegiu National. PMP este categoric impotriva modificarilor facute de PSD, ALDE si UDMR la Codurile de procedura penala. Pentru ca a votat ieri alaturi de majoritatea PSD, domnul Mocanu a ales sa se situeze alaturi de cei care calca in picioare democratia parlamentara si isi fac legi dupa bunul plac", a delarat Eugen Tomac.

Adrian Mocanu apare pe lista parlamentarilor care au votat pentru modificarile aduse Codului de Procedura Penala.

Proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr.135/2010 privind Codul de procedura penala a fost adoptat, luni, de Camera Deputatilor cu 175 de voturi "pentru", 78 voturi "impotriva" si o abtinere.

PNL si USR au anuntat deja ca vor contesta Legea la Curtea Constitutionala. Si presedintele Klaus Iohannis a criticat legea, spunand ca social democratii fac proiecte pentru Liviu Dragnea.

#Adrian Mocanu exclus PMP Cod Penal , #partidul Miscarea Populara