PMP nu se leapada de Udrea: E exclus sa continuam fara ea

Vineri, 30 Mai 2014, ora 18:21
3289 citiri
PMP nu se leapada de Udrea: E exclus sa continuam fara ea
Foto: Arhiva

Eugen Tomac, presedintele interimar al PMP, a declarat, vineri, ca exclude ipoteza ca partidul sa isi continue activitatea fara Elena Udrea, pentru ca in PMP sunt bineveniti toti cei care sustin proiectele presedintelui Traian Basescu.

"Nu, este exclus! Exclus, doamna Udrea este un lider important al partidului nostru si noi ne-am asumat foarte clar pozitia, si toti cei care sustin proiectele presedintelui Traian Basescu sunt bineveniti in Miscarea Populara", a raspuns Tomac, intrebat fiind la conferinta de presa ce a avut loc la finalul sedintei Colegiului National al PMP, informeaza Antena3, care citeaza Mediafax.

Liderul interimar al PMP a spus ca Elena Udrea a fost prezenta vineri la sedinta, alaturi de toti presedintii organizatiilor judetene si parlamentarii PMP.

"S-a discutat despre succesul Miscarii Populare, obiectivul nostru a fost sa facem fata acestei competitii. A fost o competitie extrem de importanta", a precizat Tomac, apreciind ca PMP a obtinut la europarlamentare "un rezultat bun".

In PMP au aparut mai multi contestatari ai liderului informal Elena Udrea, iar pentru presedintia partidului s-au inscris mai multi candidati.

Paleologu: Cei asociati cu dezastrul electoral al PMP sa nu mai conduca partidul

De asemenea, Vasile Blaga a precizat ca, personal, nu vede o colaborare cu Elena Udrea, adaugand ca aceasta "nu a lasat loc de buna ziua" cand a plecat din partid. "Nu as vota niciodata cu Elena Udrea la prezidentiale", a mai spus presedintele PDL, fiind intrebat despre potentialii candidati ai dreptei unite la prezidentiale.

Sedinta Colegiului National al PMP de vineri s-a incheiat cu adoptarea unei rezolutii care stabileste linia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare.

Eugen Tomac a expus liniile politice pe care PMP va evolua in viitor, printre care dorinta de a avea o justitie independenta, continuarea eforturilor pentru independenta justitiei, depolitizarea institutiilor statului si pastrarea parteneriatului cu SUA si UE.

Concluziile PMP dupa rezultatul alegerilor: Vor fuziona sau nu cu alt partid de dreapta?

Eugen Tomac a afirmat ca PMP va analiza cand va fi vorba despre un candidat de dreapta pentru prezidentiale, "pentru ca nu vrem sa permitem PSD sa ajunga la Cotroceni", dar a spus ca acesta trebuie sa fie "un candidat credibil".

Presedintele PMP a dezvaluit ca la Congresul PMP, care se va tine pe data de 7 iunie, vor veni in jur de 1.000 de delegati.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#Tomac Udrea PMP exclus, #Udrea Partidul Miscarea Populara , #partidul Miscarea Populara
Comentarii