Tomac, catre Ponta si Antonescu: Lasati ciorvaielile si guvernati tara

Joi, 12 Septembrie 2013, ora 13:04
1624 citiri
Tomac, catre Ponta si Antonescu: Lasati ciorvaielile si guvernati tara

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, le cere celor doi presedinti ai USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, sa lase "cirovaielile" si sa guverneze tara.

"Romanii asista cu stupoare la cea mai mizerabila lupta politica intre Crin Antonescu si Victor Ponta, intre PNL si PSD, parteneri si partasi la guvernarea tarii.

In loc sa guverneze Romania, in loc sa foloseasca in beneficiul romanilor uriasa majoritate pe care au primit-o in Parlament in urma alegerilor din decembrie 2012, liderii USL se tin de jalnice spectacole politicianiste", scrie Eugen Tomac pe contul sau de Facebook.

Presedintele PMP le reaminteste conducatorilor USL "somajul a atins cote alarmante, incasarile la bugetul de stat au scazut dramatic in primele 8 luni ale acestui an, mediul privat si clasa mijlocie sunt sufocate de fiscalitate, romanii se tem pentru locul lor de munca".

"Acestea sunt problemele reale ale Romaniei, domnilor lideri ai USL, nu concursul 'Miss Sondajul de Opinie' la care participati sub privirile revoltate ale cetatenilor acestei tari care v-au votat", mai scrie Tomac.

Antonescu, atac la premier: Ponta a avut un rationament fals

Acesta acuza ca "inciuna si duplicitatea" i-au adus pe Ponta si Antonescu in situatia "sa se sfasie intre ei pentru a capitaliza politic nemultumirile oamenilor".

"Nemultumirile romanilor sunt indreptate deopotriva impotriva PSD si PNL, cei care au facut promisiuni mincinoase si care, odata ajunsi la guvernare, isi dovedesc in fiecare zi incompetenta si coruptia.

Partidul Miscarea Populara le cere domnilor Ponta si Antonescu sa isi asume in mod responsabil puterea castigata prin alegeri si sa nu mai pozeze in mod ridicol in opozanti ai propriei guvernari.

Partidul Miscarea Populara cere PSD si PNL sa isi respecte toate promisiunile pe care le-au facut in campania electorala si sa rezolve problemele presante ale cetatenilor si nu cele ale clientelei politice", incheie Tomac.

Declaratiile sale vin in contextul in care Crin Antonescu a lansat un atac puternic la adresa lui Victor Ponta pe tema proiectului Rosia Montana.

Liberalul este foarte nemultumit de faptul ca premierul il acuza ca s-a antepronuntat in legatura cu proiectul Rosia Montana in conditiile in care seful Guvernului a fost primul care a vorbit despre cum va vota in Parlament.

D.R.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Tomac ponta guverneze tara, #atac Ponta Antonescu, #Rosia Montana scandal USL , #partidul Miscarea Populara