Tomac cere liderilor USR-PLUS sa il sustina pe Paleologu: Asa, in mod sigur Dancila nu ar intra in turul doi

Sambata, 19 Octombrie 2019, ora 13:12
4072 citiri
Tomac cere liderilor USR-PLUS sa il sustina pe Paleologu: Asa, in mod sigur Dancila nu ar intra in turul doi
Foto: Facebook Eugen Tomac

Presedintele PMP, Eugen Tomac, face apel la liderii USR-PLUS sa-l sustina pe Theodor Paleologu in cursa prezidentiala, precizand ca, daca Dan Barna, candidatul USR, "ar accepta sa vina langa Paleologu", Viorica Dancila sigur nu va intra in turul doi.

"Ne gasim intr-un moment important al campaniei electorale. Fac un apel catre votantii USR si liderii Aliantei USR- PLUS, sa il sustina pe Theodor Paleologu in cursa pentru Presedintia Romaniei. Daca Dan Barna, un om nou in politica care a facut mari progrese, doreste in mod real sa demonstreze ca are capacitatea de a pune interesul tarii mai presus de interesul personal sau de grup, ar accepta sa vina langa Paleologu. Atunci, in mod sigur, Dancila neconflictuala nu va intra in turul doi si am putea scrie istorie pentru aceasta tara", a scris Tomac, sambata, pe Facebook.

El sustine ca Dan Barna nu are suficienta experienta pentru a fi presedintele Romaniei si nu se ridica la nivelul asteptarilor electoratului pe care il vizeaza. "Acesti oameni idealisti isi vor indrepta votul catre un candidat fara probleme de integritate, cu experienta politica si diplomatica relevanta si cu un profil intelectual bine conturat. In mod cert, Theodor Paleologu este cel mai curat, mai onest si mai pregatit candidat inscris in aceasta competitie electorala", a adaugat liderul PMP.

Theodor Paleologu: Nu ma intereseaza sansele, nu sunt la pacanele. Iohannis-Paleologu, singura finala cu miza - Interviu video

Paleologu crede ca USR la guvernare ar fi "un esec garantat", PNL e intr-o dependenta vicioasa, iar Iohannis "a compromis si tacerea"

Se contureaza tot mai mult un tur doi cu Viorica Dancila. Ce obtin partidele cu potential de santaj si de ce sta USR pe margine - Interviu

#Eugen Tomac USR PLUS sustinere Paleologu , #partidul Miscarea Populara