Ziare.com

Serbia cere rejucarea meciului cu Italia

Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 21:50

   

Serbia cere rejucarea meciului cu Italia
Amenintata de UEFA cu excluderea din competitii, Serbia nu se lasa si cere rejucarea meiciului cu Italia, din preliminariile Euro 2012.

Presedintele federatiei sarbe, Tomislav Karadzici, a anuntat ca va solicita acest lucru in cadrul intalnirii pe care o va avea cu sefii forului continental.

"Ne vom intalni cu presedintele Michel Platini si cu alti inalti oficiali din cadrul UEFA pe 18 octombrie si vom cere ca aceasta partida sa se rejoace", a declarat Karadzici.

Acesta a plusat si a aruncat intreaga responsabilitate a evenimentelor de la Genova in seama italienilor.

"Intreg Comitetul Executiv al Federatiei de Fotbal din Serbia considera ca Asociatia Italiana de Fotbal are intreaga raspundere pentru organizarea meciului de la Genova", a concluzionat Karadzici.

Meciul dintre Italia si Serbia, din preliminariile Euro 2012, a fost intrerupt dupa numai 6 minute din cauza fanilor sarbi, care au aruncat cu torte si fumigene pe gazon si au provocat alte incidente serioae.

M.D.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1641 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Nebun ori doar obraznic ?

Asta e nebun ori doar incearca cu o obraznicie tipic balcanica sa obtzina rejucarea meciului? Auzi la el, italienii sunt vinovati ? Intre altele, portarul echipei Serbiei a trebuit sa se refugieze in vestiarul italienilor fiind urmarit in vestiarul sarb de catre animalele astea crescute in dragostea pt.Marea Serbie. Karadzici asta actioneaza de parc-ar fi crescut intre politicienii romani ! Rezultatul anchetei nu poate fi decat 3-0 pt.Italia si excluderea Serbiei din actuala competitie.Trebuie si animalele astea slave sa invete sa se comporte civilizat exact cum au patzit huliganii englezi in perioada in care cluburile engleze au fost excluse din toate competitiile europene. De ce ar fi sarbovetzii mai cu motz ?

 

Bai baieti !

Stati blinzi ! Meciul se juca in Italia,deci responsabili de securitate,erau italienii. Trebuiau sa-i aresteze imediat pe Ciumpalacii din Serbia. Normal ar fi sa se joace pe un teren strain si fara spectatori,astfel ambele echipe vor fi pedepsite egal.

Mersi de ajutor !

Mersi de ajutor, nici ca se putea fara dumneata, asa ca sa mai otravesti un pic atmosfera ?! Pai la finala de pe stadionul Heyssel dintre Liverpool si Juventus cine erau responsabili cu securitatea ? Bag seama ca belgienii dar asta nu a impiedicat UEFA sa excluda cluburile engleze din toate competitiile timp de mai multzi ani din cauza comportamentului huliganilor ?!! Ca dta. ii iubesti pe slavi, fiind crescut si dresat de rusi asta e altceva dar sa stii ca se va lasa cu sanctiuni zdravene contra sarbilor, zic eu ! Om trai si om vedea.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor