EURO 2012: Emil Gradinescu traieste un cosmar in Ucraina

Sambata, 09 Iunie 2012, ora 17:26
7647 citiri
EURO 2012: Emil Gradinescu traieste un cosmar in Ucraina
foto: Dolce Sport

Comentatorul tv Emil Gradinescu s-a lovit din plin de proasta organizare a turneului final din Ucraina si Polonia.

Emil Gradinescu este in pericol sa rateze meciul dintre Porugalia si Germania, programat sambata de la ora 21:45, deoarece avionul care trebuia sa il duca de la Donetk la Lvov are o intarziere uriasa.

Comentatorul Dolce Sport se afla de ore bune in aeroportul din Donetk si nimeni nu ii poate spune ora la care avionul va decola.

Gradinescu ia in calcul si ramanerea la Donetk deoarece peste doua zile are un alt meci de comentat si se teme ca nu va reveni in timp la Lvov.

Iata mesajul lui Emil Gradinescu din aeroport:

Dimineata senina la Donetsk si eu cobor voios din masina in fata aeroportului. Sunt gata de aventura. La 9.20 am avion spre Kiev si de acolo mai departe spre Lvov, pentru Portugalia - Germania.

Cladirea e veche si are fatada acoperita cu un banner gigantic cu New Elantra. Se vede din avion, sigur e un reper pentru pilotii care aterizeaza.

La difuzor se anunta plecarea cursei de Istanbul. Inauntru, cam cum e la mine la Buzau in gara. Vreo 10 ghisee, la unul singur se lucreaza si in fata lui se inghesuie un puhoi de oameni.. Zimbesc superior, eu am bilet si ma indrept spre Check-in. Nu prea e nimeni la Check-in. Spiritul meu de aventurier imi spune ca trebuie sa astept. Si astept. Difuzorul anunta ca avionul de Istanbul e gata de decolare.

Au trecut 20 de minute. Mai e putin si pleaca avionul. Trebuie sa fac ceva. Ma duc la control bagaje sa intreb. O domnisoara imi spune ca avionul pleaca la 12, in loc de 9.20. Sa o cred? Parca ar trebui sa vorbesc cu cineva mai de incredere. Ma indruma spre un birou pe care scrie "Sef reprezentatia". Ii multumesc, bat la usa si apas pe clanta. Inchis. Asa constat ca trebuie sa ma asez si eu la coada pe care o privisem superior cu o jumatate de ora mai devreme.

Dispozitia mea de aventurier incepe sa sufere mici modificari. In fine, se pare ca avionul va zbura la 12. E sigur? o intreb cocosat pe doamna de la ghiseu. Nu e sigur, dar daca se schimba ceva, va anuntam. Cum nu e niciun afisaj al curselor decid ca trebuie sa ramin pe linga ghiseu.

Pina la 12 nu mai e mult, 3 ore trec cit ai clipi. Nu e niciun scaun, nicio bancuta, dar aventurierul care sunt eu aventurier poate sa stea si in picioare.. Deschid laptopul si incep sa scriu. Difuzorul anunta in continuare plecarea iminenta a cursei de Istanbul. Simt o privire peste umar. Ma uit in spate. Un tip in uniforma ne priveste inexpresiv, pe mine si pe laptop. Nu parem periculosi, asa ca ne lasa in pace.

Incep sa-mi fac griji, oare mai prind legatura spre Lvov? Si daca o prind, dar are si asta vreo 3 ore intirziere, mai ajung la timp la meci? Dar sunt un aventurier, cam dezumflat, e drept si sunt sigur ca o sa ma descurc.

Difuzorul anunta in continuare ca avionul de Istanbul e gata de decolare.

Miine trebuie sa ma intorc. Ruta e aceeasi: Lvov-Kiev-Donetk. Macar de m-as intoarce pina poimiine, sa nu pierd Anglia-Franta. Oare n-ar fi mai bine sa nu plec deloc? Iar se anunta cursa de Istanbul. Decoleaza de vreo 2 ore.

Merci, Platini, unde ne-ai adus? Cind o sa vedem un Euro organizat in Africa?

Tipul in uniforma s-a intors.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Euro 2012 Ucraina, #Euro 2012 Dolce Sport, #Euro 2012 Emil Gradinescu , #stiri EURO 2012