EURO 2012: Platini lauda arbitrajul

Duminica, 01 Iulie 2012, ora 12:21
1247 citiri
EURO 2012: Platini lauda arbitrajul

Arbitrajul in cinci, folosit la Euro-2012, a fost "eficient, corect si echilibrat", a declarat sambata presedintele UEFA, Michel Platini, precizand ca este "absolut impotriva introducerii tehnologiei".

"A fost un arbitraj eficient, corect, echilibrat, care a confirmat tot ce aduce arbitrajul in cinci. Voi aveti tendinta sa va focalizati asupra unei greseli, dar au fost peste 1000 de meciuri cu arbitraj in cinci fara probleme", a spus Platini intr-o conferinta de presa.

Michel Platini, care a instaurat sistemul cu arbitri suplimentari in urma cu trei ani in Liga Europa si cu doi ani in Liga Campionilor, a subliniat ca este "absolut impotriva tehnlogiei si impotriva introducerii tehnologiei".

"Da exista tehnologie pe linia portii de ce nu si pe linia de fund? Eu nu sunt impotriva tehnologiei pe linia portii, sunt impotriva introducerii tehnologiei pentru ca nu se va opri aici. Va continua. La starul fazei golului neacordat Ucrainei a fost un ofsaid. De ce sa nu fie si tehnologie pentru ofsaid? Unde se va opti? In orice caz, FIFA si International Board vor decide. Ceea ce cerem FIFA, in ciuda unei greseli la acest Euro, este sa deschida o dezbatere privind tehnologia, inainte de la lua o decizie", a adaugat Platini.

Finala EURO 2012 este programata duminica, de la ora 21:45, si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
#Michel Platini UEFA, #arbitraje EURO 2012, #Platini Euro 2012 , #stiri EURO 2012