Ziare.com

EURO 2012: Romtelecom face clarificari referitoare la parteneriatul cu TVR

Joi, 21 Iunie 2012, ora 14:21

   

EURO 2012: Romtelecom face clarificari referitoare la parteneriatul cu TVR
Romtelecom a facut cateva clarificari referitoare la parteneriatul dintre Dolce Sport si TVR privind meciurile de la EURO 2012.

"Romtelecom doreste sa-si exprime public si transparent pozitia oficiala cu privire la parteneriatul dintre Dolce Sport si TVR, facand urmatoarele clarificari:

Romtelecom a achizitionat drepturile de difuzare pentru un numar de evenimente sportive internationale importante, inclusiv EURO 2012, pentru a oferi clientilor sai servicii si continut bogat, relevant si de cea mai buna calitate.

Romtelecom si-a exprimat interesul si a participat la negocieri dupa ce TVR si-a anuntat public intentia, in 2010, de a sub-licentia cateva competitii sportive.

Valoarea parteneriatului este una la nivelul pietei, tinand cont de faptul ca Dolce Sport a cumparat doar o parte din intreg continutul detinut de TVR.

Negocierile de sambata, 16 iunie, au avut un rezultat pozitiv, tinand cont de faptul ca principala preocupare a Dolce Sport a fost sa identifice o solutie imediata, pentru ca cei 1,2 milioane de clienti Dolce Sport si toti iubitorii de sport din Romania sa poata viziona meciurile de la Euro 2012.

Distributia meciurilor EURO 2012 intre TVR si Dolce Sport a fost aprobata de UEFA.

Parteneriatele si impartirea costurilor pentru difuzarea de competitii sportive sunt o practica uzuala, atat pe piata romaneasca, cat si pe cele internationale", se arata intr-un comunicat al Rometelecom remis catre Ziare.com.

Joi vor incepe meciurile din sferturile de finala ale EURO 2012, care vor putea fi urmarite in direct la TV atat pe TVR 1, cat si pe Dolce Sport 1.

De asemenea, meciurile vot fi transmise in direct de site-ul Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1117 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Asta da clarificare.

Mai bine ne-ati fi lasat asa, neclarificati.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor