Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Micile secrete ale lui Cristiano Ronaldo

Joi, 28 Iunie 2012, ora 20:06
6514 citiri
Micile secrete ale lui Cristiano Ronaldo
Sportune.fr

Confruntarea dintre Spania si Portugalia, pentru un loc in finala de la Euro 2012, a oferit jurnalistilor spanioli, printre altele, si o ocazie de amuzament, evidentiind sapte aspecte specifice starului portughez Cristiano Ronaldo.

Considerate adevarate ritualuri, ele capata o importanta in plus, fiindca atacantul portughez, inaintea fiecarui meci de la Euro 2012, le-a respectat intocmai.

Obiceiuri vestimentare, intrarea in teren cu dreptul, alegerea locului in autobuz sau avion? Pot face parte din cele 7 secrete care-i asigura sau nu succesul lui Cristiano Ronaldo? Editorii cotidianului Marca vi le puncteaza:

Singurul portughez care joaca in tricou cu maneci lungi

Exceptandu-l pe portarul Rui Patricio, niciun alt jucator din selectionata portugheza la Euro 2012 nu a jucat in tricou cu maneci lungi. Niciunul, in afara de Cristiano Ronaldo.

Schimbari de coafura

Ca atacantul lui Real Madrid este foarte atent la frizura pe care o poarta... a devenit chestiune de notorietate publica. Dar jurnalul citat, ne informeaza ca in pauza unui meci, lui Ronaldo ii placea sa si-o modifice, inainte de a reveni pe teren.

Intrarea in teren cu dreptul

Daca fostul international francez Zizou pasea prima data cu stangul pe teren, CR7 cauta mereu sa intre cu piciorul drept. O alta mica manie a lui este aceea de a se intoarce ultimul pe teren. Daca se ia in calcul ca la Euro 2012 Cristiano Ronaldo a fost capitanul echipei, ar trebui sa ne faca sa credem ca se afla in fruntea plutonului.

Ronaldo nu mai este DJ-ul vestiarului

Era inainte, dar a abandonat rolul. Responsabilitatea alegerii muzicii in vestiar a revenit celor doi mijlocasi, Miguel Veloso si Raul Meireles. Ca imn la aceasta importanta competitie, portughezii au ales cantecul grupului Xutos & Pontapes, Aminha Casinha. Totusi, a nu se uita nicio clipa ca in echipa Portugaliei, Cristiano Ronaldo ramane starul.

Concentratia pleaca din vestiar

Din momentul in care imbraca tinuta sport specifica, Ronaldo intra cu adevarat in competitie. Ii place sa atinga mingea si sa discute despre tactica cu ai sai coechiperi.

Cu privirea spre familie

De fiecare data cand intra pe terenul de fotbal, CR7 are ca prim reflex sa-si priveasca apropiatii si prietenii de anturaj. Ritualul este mereu acelasi. Mai mult, jucatorul portughez are si obiceiul de a alerga dupa fiecare gol, pentru a-l celebra, cu grupul sau.

Ritualul transporturilor

Doua mijloace de transport au fost folosite de starul portughez in timpul Euro 2012: autocarul si avionul. In autocar, Ronaldo ocupa un loc la spate si coboara intotdeauna printre ultimii. In schimb, in avion, se aseaza in primul rand, alaturi de colegul sau Pepe. Dupa aterizare, coboara tot primul.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#cristiano ronaldo, #Portugalia, #euro 2012, #marca, #Obiceiuri , #stiri EURO 2012