Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

EURO 2016: Control antidoping si schimbare de ultim moment in lotul Frantei

Sambata, 28 Mai 2016, ora 17:32
4696 citiri
EURO 2016: Control antidoping si schimbare de ultim moment in lotul Frantei
Foto: Facebook/ Equipe de France de Football

Fundasul echipei FC Barcelona, Jeremy Mathieu, are o problema musculara si este indisponibil pentru EURO 2016, astfel ca a fost inlocuit in lotul Frantei cu Samuel Umtiti, de la Olympique Lyon. Jucatorii lui Didier Deschamps au fost supusi sambata unui control antidoping.

Potrivit federatiei franceze, Mathieu s-a prezentat in cantonamentul echipei Frantei, marti, cu o problema musculara la pulpa dreapta, informeaza News.ro.

"Evolutia accidentarii sale si bilantul ultimelor investigatii facute l-au facut pe Didier Deschamps sa nu il pastreze in locul de 23 pentru EURO 2016. El este inlocuit cu Samuel Umtiti", se arata pe site-ul forului.

Federatia Franceza de Fotbal (FFF) a mai anuntat ca toti jucatorii pregatiti de selectionerul Didier Deschamps au fost supusi unui control antidoping, sambata dimineata, la baza de la Clairefontaine.

"La initiativa Agentiei Franceze de Lupta Antidoping, o echipa de opt persoane s-a prezentat sambata dimineata, la ora 08.35, la Centrul National de Fotbal de la Clairefontaine. Cei 30 de jucatori prezenti au fost supusi unor teste de samge si urina", se arata pesite-ul FFF.

In urma cu zece zile au fost testati antidoping, la Biarritz, jucatorii Olivier Giroud, Laurent Koscielny, Dimitri Payet, Moussa Sissoko, Benoit Costil si Lucas Digne.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

De asemenea, France Football anunta ca UEFA i-a ridicat suspendarea provizorie fundasului lui Liverpool, Mamadou Sakho, dupa ce acesta fusese depistat pozitiv la un control antidoping, astfel ca, in conditiile in care Mathieu si fundasul lui Real Madrid Raphael Varane au probleme medicale, Sakho ar putea fi chemat la lotul Frantei.

Iata si care este lotul largit al Frantei pentru EURO 2016.

Franta este adversara Romaniei in grupa A de la Campionatul European, cele doua reprezentative urmand sa se intalneasca in meciul de deschidere, la 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis. Din grupa A mai fac parte formatiile Elvetiei si Albaniei.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#control antidoping lot Franta, #modificari lot Franta, #fundasi lot Franta, #Lot Franta EURO 2016 , #Echipe