Germania - Franta, finala din penultimul act

Joi, 07 Iulie 2016, ora 10:40
2394 citiri
Germania - Franta, finala din penultimul act

Joi, de la ora 22:00, pe "Stade Velodrome" din Marsilia, avem semifinala a doua de la Campionatul European, o intalnire ce n-ar fi surprins pe nimeni daca avea loc in ultimul act, Germania - Franta.

Doua superputeri in fotbalul mondial lupta pentru sansa de a-si trece inca un trofeu major in palmares.

"Echipa tarii-gazda este considerata favorita de catre specialisti. Are avantajul publicului in jocul de la Marsilia, dar si un atac in mare forma - Griezmann, Giroud si Payet au impreuna nu mai putin de 10 goluri", ne informeaza Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri sportive online Unibet.

Sunt multe elemente ce inclina spre o calificare a Frantei in ultimul act de la Paris, iar cota de 1,86 pentru ca acest lucru sa se materializeze este tentanta.

Germania - cel mai solid joc

"Campioana mondiala, Germania, are sansa sa cucereasca titlul european si sa egaleze astfel performanta Spaniei din urma cu patru ani. Nemtii au cea mai buna aparare, cu un singur gol primit, si un atac productiv, cu sapte reusite", e de parere Ilie Dumitrescu.

Germania a aratat ca o posibila viitoare campioana europeana, asa ca 1,96 pentru ca nemtii sa ajunga la Paris cu trofeul pe masa este o cota ce merita incercata.

Muller, omul decisiv?

Atacantul celor de la Bayern Munchen n-are nicio reusita la acest European. Mereu determinat, insiciv, Muller a ratat chiar si un penalti cu Italia, la loviturile de departajare, nereusita ce putea sa-i coste scump pe nemti.

"Germania va incepe meciul cu Franta fara golgheterul sau de la acest turnu final, Mario Gomez, care s-a accidentat. In acest conditii, Thomas Muller ar putea prelua rolul lui Gomez de varf impins", sugereaza Ilie Dumitrescu.

Isi va regasi bavarezul forma pierduta jucand pe aceasta pozitie? Un gol semnat de Muller ne poate aduce de 3,90 ori suma investita.

Ambele marcheaza - cota 2,07

"Franta si Germania sunt doua echipe ce au abordat o tactica ofensiva la acest turneu final. In cele cinci jocuri de pana acum, Franta a marcat 11 goluri, iar Germania sapte. Daca una dintre ele va inscrie, cealalta va fi obligata sa iasa la atac", crede Ilie Dumitrescu.

Uitandu-ne in compartimentul ofensiv, vedem doar fotbalisti de super-clasa, asa ca un pronostic "ambele marcheaza" pare foarte probabil si este recompensat cu o cota extrem de buna - 2,07.

Prelungiri, un scenariu de luat in seama

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Amandoua formatiile isi doresc sa ajunga pe 10 iulie la Paris, iar fiecare are atuurile necesare pentru a lupta sa-si indeplineasca acest obiectiv.

"Cum Germania si Franta au valori aproximativ egale, scenariul unui meci cu prelungiri pare destul de probabil", spune Ilie Dumitrescu.

Un astfel de deznodamant ne aduce o cota de 3,00, daca alegem sa mergem pe aceasta varianta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#semifinala Germania Franta, #cote Germania Franta , #meciuri