Belgia si Italia se lupta pentru locul 1 in Grupa E - analiza si ponturi pentru pariori

Advertorial
Luni, 13 Iunie 2016, ora 19:00
3020 citiri

Special pentru pariori, Ilie Dumitrescu a realizat o analiza video a Grupei E de la Euro 2016, pe canalul de YouTube al agentiei de pariuri online Unibet. Fostul mare fotbalist roman crede in sansele Belgiei, despre care spune ca este una dintre cele mai bune echipe de la acest turneu final, pregatita pentru marea performanta.

"Dupa un Mondial reusit acum 2 ani, Belgia a iesit pe primul loc in calificari, avand 25 de goluri marcate si doar 5 primite. O asemenea masina de fotbal cu siguranta si-a propus sa castige grupa", remarca Ilie Dumitrescu, mizand pe cota 2,20 pentru locul 1 in grupa E pentru Belgia.

Italia vrea sa-si onoreze brandul

Italia, brand de top in fotbalul european, spera de asemenea la locul 1 sau macar 2 in grupa (cota 1,45 pentru Italia termina in primele doua).

"Italia vine la turneul final cu o echipa cu experienta care poate furniza surpriza, chiar daca specialistii o vad abia a sasea favorita la castigarea trofeului. Squadra Azzurra a jucat finala in 2012, iar in calificari a mers excelent. Ar fi o tragedie sa rateze optimile. Ramane de vazut doar pe ce loc va termina grupa", este de parere expertul Unibet, in conditiile in care Italia a depasit faza grupelor in sase din cele opt prezente la Campionatul European.

Lupta directa in prima etapa

"Derby-ul Grupei, Belgia - Italia, se va juca chiar in prima etapa. Nu ma voi incumeta sa va dau vreun pronostic, dar cred ca ambele echipe vor marca. In calificari, Belgia a inscris de 25 de ori, iar Italia de 16. Este un pariu curajos, dar merita incercat la Unibet", mai spune Ilie Dumitrescu, mizand astfel pe cota de 2,25 de la Unibet pentru "ambele marcheaza in Belgia - Italia".

Ibrahimovici trage din urma Suedia

Ca de obicei, Ibrahimovici va fi in prim-plan in echipa Suediei, ramane de vazut daca si ceilalti fotbalisti vor putea face fata Italiei, Belgiei si Irlandei.

Ibrahimovici a fost al doilea cel mai bun marcator din preliminarii, cu 11 goluri, iar acum ar putea deveni golgheterul Suediei (cota 1,45).

"La 34 de ani, Ibra se afla in forma maxima, marcand gol dupa gol la PSG si in calificari. Suedezul va fi greu de oprit in aceasta grupa, chiar si de aparari bine organizate precum cele ale Italiei si Belgiei", puncteaza expertul Unibet.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Irlanda, cele mai mici sanse

Calificata cu greu la Euro 2016, dupa ce a trecut in play-off de Bosnia, Irlanda joaca intr-o grupa cu adversare puternice.

Echipa a terminat preliminariile abia pe pozitia a treia, dupa Germania si Polonia, iar la precedenta editie Euro nu a impresionat decat negativ, cu 0 puncte acumulate si golaveraj 1 la 9. Cota pentru situatia in care "Irlanda nu iese din grupa" este 1,60.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#analiza Euro2016, #cote pariuri Euro2016 , #rezultate