Christoph Daum dezvaluie cum vrea sa revolutioneze fotbalul din Romania

Marti, 12 Iulie 2016, ora 21:43
9486 citiri
Christoph Daum dezvaluie cum vrea sa revolutioneze fotbalul din Romania
Foto: frf.ro

Noul antrenor al echipei nationale, Christoph Daum, a prezentat, marti seara, planul pe care il are pentru a revolutiona fotbalul romanesc.

Selectionerul a anuntat ca va acorda o atentie sporita cluburilor mici din provincie, din dorinta de a descoperi noi jucatori.

El a mentionat ca va aduce mai multi antrenori care sa gaseasca jucatorii in esaloanele inferioare.

"Trebuie sa fim cu ochii pe jucatorii tineri de la cluburi mici din tara, nu neaparat din Bucuresti. Ne trebuie cativa antrenori care sa ii localizeze chiar si la cluburile din esaloanele inferioare, asta ar insemna si o colaborare si un ajutor din partea celorlalti antrenori. Facem asta inclusiv pentru echipa nationala si constituie si o noua provocare, cred eu", a spus Daum la Dolce Sport.

De asemenea, Daum a prezentat si primele concluzii de la venirea in Romania, aratandu-se mirat de scandalurile existente.

"Credeam ca trebuie sa rezolv problemele de pe teren cel mai repede. Insa vad ca trebuie sa le inteleg si pe cele din afara terenului, sa invat despre disputele de aici. Dar pe fani nu-i intereseaza aceste dispute, ei vor sa vada echipa nationala cu care se pot identifica. Visul meu este ca Romania sa ajunga la turneul final al Campionatului Mondial", a mai spus Dum.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Totodata, Daum a explicat si motivul pentru care in ultimii doi ani nu a mai antrenat nicio echipa.

"Peste 30 de ani avut doar munca, fara pauza, fara concedii in familie. Am spus ca, dupa 30 de ani, vreau sa ii dau si familiei mele ceva. Si totusi am avut foarte multe activitati legate de fotbal. Am fost in Africa sa predau, am participat ca referent la cursuri de antrenori, am fost in Anglia si in America de Sud... De peste tot am invatat ceva, acum sunt mult mai bun ca antrenor decat acum 2 ani", a completat Daum.

C.S.

Quarterly Report - Editia 4

Câți ani au cel mai în vârstă și cel mai tânăr candidat la alegerile de pe 9 iunie
Câți ani au cel mai în vârstă și cel mai tânăr candidat la alegerile de pe 9 iunie
Dintre cei 207.389 de candidați înscriși la alegerile locale și europarlamentare, cel mai tânăr are puțin peste 23 de ani, iar cel mai în vârstă are 100 de ani, a precizat marți, 28 mai,...
Alegerile din 9 iunie nu vor fi afectate de atacuri cibernetice. Șeful AEP se laudă cu "programele antivirus cele mai eficiente"
Alegerile din 9 iunie nu vor fi afectate de atacuri cibernetice. Șeful AEP se laudă cu "programele antivirus cele mai eficiente"
Autoritatea Electorală Permanentă este pregătită pentru a face față atacurilor cibernetice din 9 iunie, când românii votează pentru aleșii locali, dar și pentru europarlamentarii care...
#Christoph DAum Romania , #Romania