Ziare.com

Cosmin Olaroiu dezvaluie de ce nu a mai devenit selectionerul Romaniei

Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 21:28
Cosmin Olaroiu dezvaluie de ce nu a mai devenit selectionerul Romaniei
Foto: Al Ahli Dubai
Cosmin Olaroiu a explicat, miercuri seara, motivul pentru care nu a mai preluat echipa nationala in aceasta vara, desi s-a intalnit cu Razvan Burleanu si a negociat.

Potrivit spuselor lui Olaroiu, nu banii au fost problema, ci faptul ca mai are doi ani de contract cu Al-Ahli Dubai.

"La nivelul de echipa nationala a Romaniei nu s-a pus niciun moment, nicio secunda nu s-a discutat de vreo suma. Eu le-am spus ca am 2 ani de contract, nu pot in momentul de fata.

Eu am avut in vara oferte de la alte echipe de club pe sume mai mari decat pe cea pe care o castig la momentul asta insa nu pot sa ma duc la alt club dupa ce am lucrat 3 ani cu niste oameni si am o relatie cu ei de alta natura, sa ma duc sa le spun eu plec ca-mi da cineva mai multi bani", a spus Olaroiu la Dolce Sport.

In plus, Olaroiu a mentionat ca are dubii ca oferta primita din partea FRF a fost cu adevarat reala.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

"In acelasi timp, in interiorul meu sunt convins ca echipa federala si-ar fi dorit un antrenor strain pentru ca fiind oameni tineri si noi vor sa faca lucruri noi si pentru prima oara un antrenor strain inseamna ceva. Si asta cred ca a fost ideea de la inceput", a completat Olaroiu.

Intrebat daca si-ar dori sa ajunga selectionerul Romaniei intr-o zi, antrenorul a mentionat ca "daca timingul ar fi bun" ar accepta cu mare placere.

C.S.
Articol citit de 8468 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!