EURO 2016: Legendarul Ilie Balaci s-a dezlantuit dupa tragerea la sorti

Luni, 14 Decembrie 2015, ora 19:01
7890 citiri
EURO 2016: Legendarul Ilie Balaci s-a dezlantuit dupa tragerea la sorti
Foto: Hepta.ro

Unul dintre cei mai mari fotbalisti din istoria Romaniei, Ilie Balaci, a avut o reactie foarte dura dupa aflarea adversarelor pe care tricolorii le vor intalni la Campionatul European din Franta.

Ilie Balaci este de parere ca tricolorii nu au nicio sansa de calificare, urmand sa termine grupa pe ultimul loc.

"Ce ati vrea sa va spun? Sa vorbesc cu sufletul sau sa vorbesc realist? Daca e sa vorbesc cu sufletul, atunci vreau sa va spun ca o sa terminam pe locul trei, daca e sa vorbesc realist, atunci va spun ca o sa terminam pe ultimul loc in grupa. Ce sa cautam la EURO daca noi am batut o singura echipa intr-un an de zile, Insulele Feroe? Hai domnilor sa fim extrem de realisti. Cu Franta nu vom avea nici o sansa, absolut nici una. Franta se va bate pentru cistigarea marelui trofeu, mai ales ca joaca si acasa.

Voi chiar credeti ca se va incurca pe propriul teren de Romania? Apoi Elvetia este la randul ei net favorita in fata noastra. Elvetienii s-au calificat la ultimele sase turnee finale din sapte. Au jucatori care joaca in campionate extrem de puternice, ma refer la cel al Germaniei", a spus Ilie Balaci pentru Fanatik.

Apoi, Ilie Balaci a explicat motivul pentru care nu vom invinge nici macar Albania.

"S-au dus vremurile alea in care le dadeam la albanezi cite cinci-sase goluri. Voi ati vazut ce campanie de preliminarii au avut albanezii? Majoritatea dintre ei sunt kosovari, iar acesti fotbalisti au invatat junioratul in fotbalul sarbesc. Multi evolueaza si in campionate puternice. O sa vedeti voi ce probleme or sa ne faca noua acesti jucatori.

In plus, cel mai bun fotbalist din apararea noastra, Chiriches nu joaca la Napoli. El sta si se uita la un international albanez care joaca cu adevarat la Napoli. Ala nu sta pe bara. Deci, acum va dati seama cum sta treaba?", a completat Balaci.

EURO 2016: Presa franceza, reactie aroganta dupa tragerea la sorti

Echipa nationala a Romaniei si-a aflat, sambata seara, adversarele de la Campionatul European de fotbal din Franta, ce se va disputa incepand cu 10 iunie 2016.

Tara noastra a fost repartizata in Grupa A, alaturi de Franta, Elvetia si Albania.

Romania va deschide turneul final intr-un meci cu Franta, ce va avea loc pe 10 iunie, de la ora 22:00, la Paris.

Va urma un meci pe 15 iunie, de la ora 19:00, cu Elvetia, pe Parc des Princes din Paris.

Tricolorii vor incheia grupa pe 19 iunie, de la ora 22:00, cu Albania, pe Stade des Lumiers din Lyon.

Programul complet din Grupa Romaniei:

10 iunie, ora 22:00 Franta - Romania (Paris)

11 iunie, ora 16:00 Albania - Elvetia (Lens)

15 iunie, ora 19:00 Romania - Elvetia (Paris)

15 iunie, ora 22:00 Franta - Albania (Marseille)

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

19 iunie, ora 22:00 Romania - Albania (Lyon)

19 iunie, ora 22:00 Elvetia - Franta (Lille)

EURO 2016: Adversarele posibile ale Romaniei din optimile de finala

C.S.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Ilie Balaci nationala Romaniei , #Romania