EURO 2016: Lista echipelor eliminate de la turneul final

Joi, 23 Iunie 2016, ora 08:04
20160 citiri
EURO 2016: Lista echipelor eliminate de la turneul final
Foto: Hepta.ro

Opt echipe au parasit deja turneul final din Franta, printre ele aflandu-se si nationala Romaniei, dupa un parcurs dezamagitor in faza grupelor.

Pe langa ocupantele locurilor patru din fiecare grupa au fost eliminate si doua echipe de pe locul trei, dupa un dramatism nebun.

Vezi si programul meciurilor din optimile de finala de la EURO 2016

Iata echipele eliminate:

Romania - A incheiat pe ultimul loc grupa A, cu un singur punct obtinut in meciul cu Elvetia. Tricolorii au marcat doar doua goluri, ambele din penalti, si au primit patru.

Albania - A obtinut 3 puncte in grupa A, insa nu a fost suficient pentru calificare. Golaverajul slab (-2) i-a trimis pe albanezi acasa de la EURO 2016.

Rusia - E una dintre marile dezamagiri de la EURO 2016, cu un singur punct in grupa B si sase goluri primite. Selectionerul Slutki si-a dat deja demisia.

Ucraina - A terminat pe ultimul loc in grupa C. E singura echipa de la EURO 2016 care nu a marcat niciun gol si nu a obtinut niciun punct. A incasat de asemenea cinci goluri si schimba selectionerul dupa EURO 2016.

Cehia - A trait la EURO 2016 doar din finalul meciului cu Croatia. Cu doar un punct, cehii au incheiat ultimii in grupa D, in care au incasat cinci goluri.

Turcia - Este echipa eliminata cel mai dramatic de la EURO 2016. Turcii au fost practic la cinci minute de calificare, insa golul marcat de Irlanda cu Italia i-a trimis acasa din cauza golaverajului mai slab, de pe locul 3 din Grupa D.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Suedia - O mare dezamagire a turneului final, cu un singur gol marcat si un punct obtinut. Fara Ibrahimovici, de acum incolo viitorul va fi si mai dificil pentru nordici.

Austria - A incheiat ultima grupa F desi pornea cu a doua sansa. A obtinut doar un punct si a marcat un gol. Le-a lipsit parca un lider.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania Euro 2016 , #Romania