Ziare.com

Iordanescu pleaca de la nationala. Iata cand va fi anuntat noul selectioner al Romaniei

Luni, 27 Iunie 2016, ora 12:26
Iordanescu pleaca de la nationala. Iata cand va fi anuntat noul selectioner al Romaniei
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei
Anghel Iordanescu va parasi echipa nationala a Romaniei dupa esecul de la Euro 2016, in locul sau urmand a fi numit un nou selectioner.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca numele noului antrenor al primei reprezentative va fi facut public pana la sfarsitul turneului final din Franta.

"Pana la finalul eCampionatului European vom anunta noul selectioner. In acelasi timp, vom anunta si alte schimbari. Vreau sa ii multumesc domnului Iordanescu ca si-a asumat responsabilitatea de prelua nationala dupa Piturca.

Am avut o discutie cu domnul Iordanescu si imi doresc ca el sa ramana in cadrul Federatiei", a spus Burleanu.

Seful Federatiei a explicat ca inca nu a fost luata o decizie in privinta viitorului selectioner, acesta putand fi roman sau strain.

"In ccea ce privesre noul selectioner, va spun sincer ca suntem deschisi, poate fi roman sau strain. Ne dorim un antrenor cu cel putin 10 ani de experienta, care sa fi castigat trofee."

Burleanu a avertizat si ca FRF nu isi va putea permite un selectioner strain de top.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

"In momentul de fata discutam cu mai multi antrenori care ar putea sa accepte postul de selectioner. Cand vorbim de un antrenor strain trebuie sa fim realisti pentru ca noi, Federatia, nu vom putea concura niciodata cu echipe din Bundesliga sau campionatele puternice."

Nationala Romaniei a fost eliminata inca din faza grupelor la Euro 2016, obtinand un singur punct dintr-o grupa cu Franta, Elvetia si Albania.

M.D.
Articol citit de 4634 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!