Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Noul selectioner al Romaniei promite o nationala ofensiva

Joi, 07 Iulie 2016, ora 21:10
5436 citiri
Noul selectioner al Romaniei promite o nationala ofensiva
Foto: FRF

Noul selectioner al Romaniei, germanul Christoph Daum, promite ca prima reprezentativa va fi mult mai ofensiva sub conducerea sa.

Tehnicianul neamt si-a asumat obiectivul impus de FRF, calificarea nationalei la Mondialul din 2018, si, in acelasi timp, a anuntat ca vrea sa schimbe si exprimarea din teren a "tricolorilor".

"Vrem sa avem succes in colaborarea noastra si sa obtinem cele mai bune rezultate si calificarea la CM 2018. Pentru asta, trebuie sa fim uniti pe teren si in afara lui, sa existe ideea de solidaritate. Avem nevoie de respect, reguli clare si disciplina.

Vom ataca intotdeauna. Ne dorim sa controlam jocul, sa avem mereu initiativa. Pentru asta, avem nevoie de minge. Daca o pierdem, trebuie sa o recastigam prin ajutorul tuturor. Am nevoie de jucatori puternici din punct de vedere fizic, dar si tactic si mental", a declarat Daum, citat de postul DigiSport.

Citeste mai mult despre numirea lui Christoph Daum la echipa nationala

Selectionerul a evitat sa vorbeasca prea mult despre jucatorii nationalei, insa a precizat ca le va cere mult mai mult de acum inainte.

"Am sa cer mult de la toata lumea, dar voi face acelasi lucru si de la mine. Imi voi dedica munca din fiecare zi scopului de a aduce succes fotbalului romanesc. Cer fiecarui jucator si colaborator angajament total.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Suntem aici pentru a ne stimula reciproc pentru a obtine cele mai bune rezultate si performante. Putem obtine asta doar printr-un efort de echipa si prin incredere reciproca", a mai explicat Daum.

Christoph Daum este noul selectioner al Romaniei, el fiind confirmat joi de Comitetul Executiv al FRF.

Obiectivul germanului este calificarea Romaniei la Campionatul Mondial din 2018.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Christoph Daum nationala Romania, #Daum selectioner Romania , #Romania