Ziare.com

Prima reactie a lui Anghel Iordanescu, dupa infrangerea Romaniei cu Ucraina

Duminica, 29 Mai 2016, ora 23:02
Prima reactie a lui Anghel Iordanescu, dupa infrangerea Romaniei cu Ucraina
Foto: Hepta.ro
Ucraina a depasit nationala Romaniei la fotbal cu 4-3 in amicalul desfasurat duminica seara la Torino, in ultima partida de pregatire din Italia a echipei noastre, antrenata de Anghel Iordanescu.

Acesta a avut o prima reactie dupa meci, acordand un interviu pentru DigiSport, in care puncta faptul ca jucatorii nostri au primit goluri dupa multe greseli colective, adevarate cadouri acordate rivalilor:

"A fost o prima repriza foarte buna pentru noi, am avut initiativa, am creat ocazii bune de a marca, am dat si un prim gol. Una peste alta, spun eu ca daca nu era acea greseala din finalul primei reprize, cand am fost egalati, poate nu se ajungea la acest scor.

Toate golurile le-am primit pe greseli personale grave in aparare. Partea a doua ne-a scapat de sub control. Am facut toate acele 3 goluri cadou adversarului. Am reusit pe final sa mai marcam 2 goluri, din pacate insuficient. Eu cred ca trebuie sa invatam din greseli. Nepermise, mai ales la jucatorii cu mare experienta.

Mi s-au parut ca au intrat relaxati in partea secunda, de parca jocul le era la indemana. Sunt multi jucatori care nu joaca la echipele lor, care nu au ritm de joc.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

In legatura cu lotul de jucatori, noi antrenorii ne-am cam facut socotelile. Pentru ei este pacat acest scor, pentru jucatori, pentru fani, pentru acel record de invincibilitate", spunea pe larg Iordanescu, care mai anunta faptul ca lotul de jucatori pentru EURO va fi anuntat pe 31 mai.

Ultimul amical va avea loc pe 3 iunie cu Georgia, vineri pe Arena Nationala din Bucuresti.

D.A.
Articol citit de 12745 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!