Reactia lui Anghel Iordanescu dupa meciul cu Congo - ce spune despre Alibec

Joi, 26 Mai 2016, ora 06:48
16082 citiri
Reactia lui Anghel Iordanescu dupa meciul cu Congo - ce spune despre Alibec
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei

Selectionerul Anghel Iordanescu a explicat care au fost cauzele egalului facut de Romania, miercuri seara, in fata nationalei statului Congo si a analizat prestatia lui Denis Alibec.

"Trebuia sa inchidem jocul la ocaziile pe care le-am avut. Nu am controlat jocul. Din punctul meu de vedere, am facut o prima repriza buna, am avut initiativa, am incercat sa controlam jocul prin posesie.

Pot spune ca trebuia sa inchidem jocul la ocaziile pe care le-am avut si altul ar fi fost rezultatul final. Mai consider ca in repriza a doua am scazut in joc.

Jucatorii care au intrat in repriza a doua ar fi trebuit sa vina cu un plus, care ar fi trebuit sa dea potenta jocului", a declarat Iordanescu, dupa meci, citat de Digi Sport.

Jucatorii introdusi in repriza a doua au fost Prepelita, Maxim, Torje, Hora, Keseru si Tosca, iar printre cei care nu au evoluat, din diferite motive, se numara Tatarusanu, Dragos Grigore, Hoban, Sanmartean, Stancu si Andone.

De asemenea, antrenorul echipei nationale a vorbit si despre prestatia lui Denis Alibec, folosit titular si schimbat in minutul 68.

"Haideti sa il vedem in continuare pe Denis Alibec. Sunt convins ca poate mai mult, sunt convins ca e un jucator care poate sa traga echipa dupa el, dar pentru astazi cred ca, la primul lui meci ca titular, putea sa ne ofere mai mult", a mai spus Anghel Iordanescu.

Nationala Romaniei nu a reusit decat o remiza, scor 1-1, in amicalul cu reprezentativa Republicii Democrate Congo.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Stanciu a deschis scorul pentru "tricolori", iar Jeremy Bokila, fostul varf de la Petrolul, a egalat pentru congolezi pe final.

Acesta a fost primul meci de pregatire pentru nationala noastra, inaintea Campionatului European, care va incepe peste 15 zile. Pentru "tricolori" urmeaza alte doua jocuri de pregatire, pe 29 mai contra Ucrainei si pe 3 iunie contra Georgiei.

Citeste mai multe despre egalul Romaniei din amicalul cu Congo.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#reactie Iordanescu egal Congo, #Iordanescu reactie Alibec, #Romania egal Congo, #Anghel Iordanescu meci Congo, #Anghel Iordanescu Denis Alibec Congo , #Romania