Ziare.com

Solutiile pentru echipa nationala: Lista de pe care se va alege urmatorul selectioner al Romaniei

De Cristian Soitu - Luni, 23 Mai 2016, ora 09:10
Solutiile pentru echipa nationala: Lista de pe care se va alege urmatorul selectioner al Romaniei
Foto: Hepta.ro
Echipa nationala a Romaniei merge la turneul final din Franta cu un selectioner aflat in ultimele saptamani de contract.

Intelegerea lui Anghel Iordanescu va expira dupa Campionatul European, iar pana in momentul de fata FRF nu a anuntat ce se va intampla dupa turneul final, din dorinta de a nu perturba atmosfera din lot.

Cu toate acestea, surse federale au explicat pentru Ziare.com cum se va alege urmatorul selectioner al Romaniei.

Din informatiile noastre, singura certitudine este ca Anghel Iordanescu va ramane in cadrul FRF chiar si daca nu va mai fi selectioner, urmand sa i se atribuie un post de director tehnic.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet. Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!

Exista insa si o varianta in care Iordanescu va fi mentinut in functia de selectioner, in cazul in care nationala va ajunge in fazele superioare ale turneului final.

Aceasta versiune pare insa putin probabila in momentul de fata, motiv pentru care FRF a gandit deja o strategie in vederea gasirii unui selectioner pentru inlocuirea lui Anghel Iordanescu.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Conform surselor noastre, varianta cea mai vehiculata este aducerea unui antrenor strain. Principalul sustinator al acestei idei este Andrei Vochin, consilierul principal al presedintelui Razvan Burleanu. Acesta a sustinut, in mai multe randuri, aducerea unui strain trecut de 50 de ani, ce are deja experienta ca selectioner.

A treia varianta este numirea unui antrenor roman, insa in cazul de fata lucrurile sunt mai complicate si mai putin probabile. Mircea Lucescu si Cosmin Olaroiu, primele doua solutii de pe lista, sunt inabordabile, astfel ca singurul nume ramas este Cosmin Contra. Acesta si-ar dori sa preia echipa nationala, dar federalii nu sunt inca siguri ca reprezinta o solutie. Unele surse federale sustin insa ca si Ladislau Boloni poate fi o aparitie surpriza pe lista, la fel ca si Viorel Moldovan.

In orice caz, FRF va incepe negocierile cu antrenorii abia dupa incheierea parcursului Romaniei la turneul final.
Articol citit de 5196 ori
Ti-a placut articolul?
Tweet
Fii si tu parte din spectacolul fotbalistic! Urmareste EURO 2016 LIVE pe Ziare.com!