Anghel Iordanescu explica jocul slab din meciul cu Elvetia

Miercuri, 15 Iunie 2016, ora 21:13
15388 citiri
Anghel Iordanescu explica jocul slab din meciul cu Elvetia
Foto: Hepta.ro

Selectionerul Anghel Iordanescu a vorbit despre remiza din meciul cu Elvetia si a explicat cele doua motive pentru care jocul tricolorilor a fost foarte slab.

Iordanescu a sustinut ca jucatorii au cazut fizic dupa pauza si, in plus, a avut si doi accidentati, iar aceste doua lucruri au contribuit decisiv la evolutia noastra.

"Consider ca echipa noastra a avut doua reprize bune. Prima buna, in care am avut momente bune in joc. Am reusit sa marcam, am mai avut si alte situatii. Am dorit sa marim avantajul dupa pauza. Am atentionat echipa sa nu faca pasul inapoi, sa continuam sa punem presiune si sa inchidem jocul cu golul doi. Din pacate am cazut din punct de vedere fizic, n-am mai avut posesia si forta sa dezvoltam jocul", a spus Iordanescu la ProTV.

"Am fost nevoiti sa facem doua schimbari fortat, pentru ca altceva doream sa facem in partea secunda. Ma refer in primul rand la Pintilii, care reclama o accidentare serioasa, dar si la accidentarea lui Razvan Rat", a mai spus Iordanescu.

In ceea ce priveste sansele de calificare, Iordanescu a afirmat ca este increzator ca putem ajunge in optimi.

"Ar fi pacat sa nu credem in calificare. O victorie cu Albania ne-ar aduce sansa sa iesim din grupe. Ne-am propus foarte mult, sa castigam cu Elvetia", a conchis Iordanescu.

Echipa nationala a Romaniei a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Elvetia, intr-un meci din Grupa A de la EURO 2016.

Tricolorii au deschis scorul, dar au avut o prestatie fricoasa, iar elvetienii au dominat in mare masura partida. Dupa acest meci ramanem cu sanse de calificare cel mai probabil de pe locul 3 si cu impresia ca ne-a fost frica sa jucam fotbal, mai ales ca jucatorii de creatie precum Stanciu si Sanmartean nu au prins niciun minut.

Dupa doua etape, Elvetia are 4 puncte, in timp ce Romania are un singur punct.

Programul ultimei etape din grupa:

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

19 iunie, ora 22:00: Romania - Albania

19 iunie, ora 22:00: Elvetia - Franta

Citeste mai multe despre acest meci

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Romania Elvetia , #stiri EURO 2016