Reactii dupa accidentarea lui Cristiano Ronaldo in finala EURO 2016: Mesajul transmis de mama portughezului

Luni, 11 Iulie 2016, ora 08:50
5224 citiri
Reactii dupa accidentarea lui Cristiano Ronaldo in finala EURO 2016: Mesajul transmis de mama portughezului
Foto: Facebook/ UEFA EURO 2016

Accidentarea lui Cristiano Ronaldo din finala EURO 2016, provocata de francezul Dimitri Payet, a starnit reactii vehemente atat in randul fanilor lusitani, printre care si mama starului de la Real Madrid, cat si al marilor nume ale fotbalului.

Mama lui Cristiano Ronaldo, Dolores Aveiro, l-a criticat pe jucatorul celor de la West Ham United pentru intrarea dura in urma careia capitanul Portugaliei a parasit terenul in lacrimi, la jumatatea primei reprize a finalei.

"Nu pot sa-mi vad fiul in acest fel. Jocul este despre lovirea mingii, nu despre a-i face rau adversarului", a scris pe Twitter mama lui Cristiano Ronaldo, potrivit Standard Evening.

In schimb, fostul coleg al lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, Rio Ferdinand, este de parere ca Payet nu l-a lovit intentionat pe portughez.

"Nu a avut intentia sa-l accidenteze pe Ronaldo, a vrut doar sa faca un tackling dur", a spus fostul mare fundas englez, adaugand ca toata intamplarea a fost una nefericita, scrie Metro.

O alta fosta legenda a lui Manchester United, Ryan Giggs, a precizat ca Payet "nu este recunoscut pentru tacklingul lui, asa incat uneori pare neindemanatic - cred asta a fost, un tackling stangaci".

Fanii fotbalului au comentat faultul si pe Twitter, unii glumind ca, acum, zvonurile privind transferul francezului la Real Madrid vor inceta si ca furia lui Pepe s-a indreptat apoi catre Payet, scrie Daily Express.

Citeste si cat ar putea lipsi de pe teren Cristiano Ronaldo.

Portugalia a invins Franta dupa prelungiri, scor 1-0, si a castigat Campionatul European de fotbal, dupa o finala disputata duminica seara.

Inscrie-te la Unibet, locul ideal sa pariezi la Euro 2016!

Portugalia devine astfel in premiera campioana europeana, dupa ce pierduse singura sa finala de pana acum, in 2004, pe teren propriu contra Greciei.

Lusitanii au castigat un singur meci in 90 de minute la acest EURO, in semifinale cu Tara Galilor, scor 2-0. In plus, trupa lui Fernando Santos devine prima din lume care castiga un turneu final dupa ce termina pe 3 in grupa sa, fara sa castige vreun meci.

Franta rateaza sansa unei triple pe propriul teren, dupa ce castigase EURO 1984 si CM 1998, ambele disputate la ea acasa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#reactii accidentare Cristiano Ronaldo, #mama Cristiano Ronaldo accidentare Payet , #stiri EURO 2016