Scandal între jurnaliști, după România - Ucraina 3-0. Victor Ciutacu: „Niște sub-oameni! Slugărnicie grețoasă!"

Autor: Dan Stan
Marti, 18 Iunie 2024, ora 12:25
16080 citiri
Scandal între jurnaliști, după România - Ucraina 3-0. Victor Ciutacu: „Niște sub-oameni! Slugărnicie grețoasă!"
Radu Naum, Victor Ciutacu / Capturi România TV

Scandal major după România - Ucraina 3-0: Victor Ciutacu a ieșit la atac. Mircea Marian, Radu Naum și Cătălin Tolontan au intrat în colimatorul jurnalistului de la România TV.

Victor Ciutacu: „Au executat în avans un șir de elogii libidinoase ucrainenilor"

Ciutacu a profitat de ocazie pentru a-i numi „sub-oameni" pe cei care s-au grăbit să elogieze naționala Ucrainei.

„Victoria naționalei de fotbal în meciul cu Ucraina, dincolo de uriașa bucurie pe care a produs-o aproape întregii țări, are meritul de a fi prezentat iubitorilor de fotbal (și nu doar lor) gunoaiele umane în toată mizeria lor. Diverși autoproclamați și cultivați vectori de opinie, influenceri le zice pe nou, au reușit performanța de a-și devoala, neprovocați de nimeni, hidoșenia sufletească.

Vrând să pară interesanți sau, pur și simplu, dintr-o slugărnicie grețoasă, sub-oamenii ăștia, absolut întâmplător reziști în suflet și-n manifestări, au executat în avans un șir de elogii libidinoase ucrainenilor. Reușind, fiindcă fotbalul nu-i sport de domnișoare nici măcar în comentarii, orice ar impune egalitatea de șanse, să-și atragă valuri de sudalme”, a declarat Victor Ciutacu, la România TV.

Victor Ciutacu: „Mircea Marian, un politruc lingău consacrat"

Mircea Marian a fost atacat crunt de către Victor Ciutacu.

„E un șir lung de preotese ale dezastrului, de la politrucul lingău consacrat Mircea Marian, recunoscător ucrainenilor că-l apără de dușmani închipuiți și de premierul Ciolacu, trecând prin cărătorul de geantă al Alinei Mungiu, Alex Costache, mutat apoi la ținut țucalul procurorului Portocală, și până la demonstrativ sofisticații, dar mult mai precauții, Radu Naum și Cătălin Tolontan, care au apelat și la argumente fotbalistice corecte.

În numele libertății de exprimare, pe care am apărat-o și de care m-am folosit întotdeauna, n-am nimic a obiecta împotriva demersului lor. În definitiv, nu e scris nicăieri în Constituție că trebuie să ții cu România. Sau că trebuie să-ți placă fotbalul. Sau că e obligatoriu să-l apreciezi pe Iordănescu ăl mic. La fel de constituțional e și dreptul de a fi tâmpit. Însă, în numele aceleiași libertăți de exprimare, reacțiile vehemente ale iubitorilor de fotbal la adresa cioclilor anterior enumerați sunt la fel de legitime”, a mai transmis Victor Ciutacu, pentru sursa citată.

Victor Ciutacu: „Mă bucur că nu mi-a trecut vreodată prin cap să mă închin la steag străin"

Victor Ciutacu a ținut să-i critice aspru pe cei care „s-au închinat la steag străin", în cazul de față, la cel al Ucrainei.

„Ca să fiu sincer cu voi, eu însumi am fost extrem de sceptic cu privire la șansa României de a învinge Ucraina la fotbal, pentru simplul motiv că până la Campionatul European, noi nu am jucat aproape nimic, iar Edi Iordănescu părea că a moștenit de la Tata Puiu' doar icoanele norocoase. Numai că ieri a fost ziua aia în care nouă ne-a intrat tot, iar lor, nimic, o zi ce trebuie trecută cu roșu atât în calendarul ortodox, cât și-n istoria fotbalului românesc.

Când mă uit în oglindă, în afară de chipul îmbătrânit, măcar nu văd un ticălos și mă bucur că nu mi-a trecut vreodată prin cap să mă închin la steag străin, deși la alibi, puteam să invoc - mama e născută fix în Ucraina", a concluzionat Victor Ciutacu.

Selecţionerul Angliei, înaintea finalei cu Spania de la Euro 2024: ”Eu nu cred în basme”
Selecţionerul Angliei, înaintea finalei cu Spania de la Euro 2024: ”Eu nu cred în basme”
"Eu nu cred în basme, dar vreau să cred în vise", a afirmat selecţionerul echipei Angliei, Gareth Southgate, dorind să transmită "absenţa fricii" jucătorilor săi înaintea finalei...
Vedeta Spaniei anunță: "După finala cu Anglia, mă retrag”"
Vedeta Spaniei anunță: "După finala cu Anglia, mă retrag”"
Fundaşul Jesus Navas a anunţat, sâmbătă seară, că finala Euro-2024 dintre Spania şi Anglia va fi ultimul său meci în tricoul La Roja. "Acesta este ultimul meu meci. Am probleme la...
#EURO 2024, #scandal, #Victor Ciutacu, #Romania TV, #fotbal , #stiri vedete
  1. A murit „Brenda” din Beverly Hills. Actrița Shannen Doherty avea 53 de ani
  2. Asistenta TV Natalia Mateuț a recunoscut câți bani a plătit dealerilor de droguri. ”A avut, pur si simplu, ghinion”
  3. Avertizare pentru turiștii români care merg în Albania. Metoda pusă în practică de poliția locală care te poate lăsa fără permis VIDEO
  4. Polițist surprins în timp ce împinge la autospeciala de serviciu. Alt șofer s-a oferit să-l ajute VIDEO
  5. ”Vine adesea pe neașteptate”. Metoda inedită prin care putem afla dacă suntem supuși riscului de infarct miocardic
  6. Horoscop zilnic. Duminică, 14 iulie. Zodia care își petrece seara cu prietenii
  7. Bancul zilei: Ce îl întreabă bunicul pe nepoțel
  8. Dani Mocanu, tras pe dreapta de Poliție. Cu ce viteză circula pe autostradă: „Nu avea documentele asupra sa" FOTO
  9. Tristan Tate, sfidare la adresa românilor: „Cine vrea să înoate în Marea Neagră e retardat!"
  10. Anul în care comunismul va deveni cea mai puternică ideologie a lumii. Baba Vanga a făcut predicția și despre apocalipsă