Ponta: Grindeanu sustine o Europa unita care nu mai exista. Iohannis voteaza cum vine faxul de la Berlin

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 12:58
4695 citiri
Ponta: Grindeanu sustine o Europa unita care nu mai exista. Iohannis voteaza cum vine faxul de la Berlin
Foto: Facebook/Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Parlament, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu sustine o Europa unita "care nu mai exista", in timp ce presedintele Klaus Iohannis voteaza "cum vine faxul de la Berlin", iar Romania "pierde timp stand in genunchi".

Victor Ponta a spus ca el ar face "maine" o cerere ca Romania sa se alature Grupului de la Visegrad.

Vezi si ce spune europarlamentarul Catalin Ivan legat de ralierea la curentul de gandire al tarilor de la Visegrad.

"Ce as face eu? Ce face domnul Grindeanu? Inteleg ca sustine Europa unita, care nu mai exista.

Eu as face maine cerere sa ne alaturam Grupului de la Visegrad. Dar eu, pe persoana fizica, deputatul Victor Ponta. Eu nu cred ca avem alta sansa decat stand cu niste vecini ai nostri care au si ei un pic de curaj si de demnitate. Stand tot timpul in genunchi si cu domnul Iohannis, care voteaza cum vine faxul de la Berlin, pierdem timpul", a afirmat Victor Ponta.

Presedintele Klaus Iohannis s-a declarat marti, din nou, impotriva ideii unei Europe cu mai multe viteze, spunand insa ca scenariile lansate de presedintele Comisiei Europene reprezinta abia inceputul dezbaterii asupra viitorului UE si vor urma consultari si discutii pe aceasta tema si in Romania.

#Ponta Europa viteze, #Ponta Grindeanu Europa unita, #Ponta Iohannis fax Berlin, #Ponta viitor UE , #stiri Europa cu doua viteze