Lupte de strada la Madrid, dupa finala Europa League

Joi, 10 Mai 2012, ora 07:56
5144 citiri
Lupte de strada la Madrid, dupa finala Europa League
Foto: Daylife

Madridul a sarbatorit cu lupte de strada castigarea Europa League de catre cei de la Atletico.

Suporterii formatiei din capitala Spaniei care nu au putut face deplasarea la Bucuresti, pentru marea finala cu Bilbao, au sarbatorit victoria favoritilor in strada.

Imediat dupa ultimul fluier al neamtului Stark, grupuri de "ultrasi" au inceput sa umple locul traditional de sarbatoare al celor de la Atletico, Plaza de Neptuno.

Odata cu trecerea minutelor, bucuria suporterilor s-a transformat in tensiune. Se pare ca totul a plecat de la faptul ca politistii au fost trimisi imediat in piata, in numar destul de mare, spre iritarea fanilor "afectati" deja de alcool.

Cum fortele de ordine nu le-au permis celor care sarbatoreau victoria de la Bucuresti accesul in Fantana lui Neptun, n-a trecut mult si explozia de bucurie s-a transformat intr-o explozie de violenta.

Gardurile au fost smulse si folosite pentru adevarate baricade facute pe mijlocul drumului iar cateva mese cu umbrelute au fost incendiate.

13 persoane, printre care se afla si un politist, au fost ranite pe parcursul luptelor, patru dintre ele avand nevoie de ingrijiri medicale.

Atletico Madrid a castigat finala Europa League de la Bucuresti

Atletico Madrid a castigat finala Europa League disputata la Bucuresti, dupa o victorie clara, scor 3-0, obtinuta in fata celor de la Athletic Bilbao.

Cele doua grupari spaniole au facut un meci spectaculos pe Arena Nationala, o finala perfecta in Romania, tara aflata la primul eveniment fotbalistic de o asemenea anvergura.

M.D.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#lupte strada Madrid, #Atletico Madrid Europa League 2012, #fani Atletico lupte strada Madrid, #finala Europa League 2012 , #finala Bucuresti 2012