Romania are cinci echipe in play-off-ul Europa League

Joi, 04 August 2011, ora 23:39
2935 citiri
Romania are cinci echipe in play-off-ul Europa League

Romania va fi reprezentata de cinci formatii in play-off-ul Europa League, dupa ce Dinamo si Gaz Metan Medias au obtinut calificarea joi seara.

Steaua, Rapid, FC Vaslui, Dinamo si Gaz Metan sunt echipele care vor evolua in runda premergatoare grupelor Europa League.

Cele cinci grupari din Liga 1 isi vor afla adversarii vineri, cand este programata tragerea la sorti. Steaua, Rapid si Dinamo vor fi capi de serie.

Dinamo Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Europa dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia croata NK Varazdin, in mansa secunda a turului trei preliminar al competitiei, scorul general fiind de 4-3 pentru dinamovisti, dupa 2-2 in tur.

Dinamo invinge in Croatia si se califica in play-off-ul Europa League

Tot joi, Gaz Metan Medias a obtinut calificarea in play-off dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 5-4 la loviturile de departajare, formatia germana FSV Mainz. In tur, scorul fusese egal, 1-1.

Nebunie la Medias! Gaz Metan s-a calificat in play-off-ul Europa League

FC Vaslui va juca in play-off-ul Ligii Europa dupa ce a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, terminand la egalitate, scor 0-0, meciul disputat miercuri, la Piatra Neamt, in compania olandezilor de la Twente Enschede. In tur, Twente Enschede se impusese cu scorul de 2-0.

Rapid si-a asigurat prezenta in play-off datorita pozitiei ocupate in clasamentul Ligii I, la finalul sezonului 2010/2011, si Steaua ca urmare a castigarii Cupei Romaniei.

Tragerea la sorti a meciurilor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc vineri, de la ora 14:30 si va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#echipe romanesti Europa League, #program Europa League , #stiri Europa League