Scandal monstru la Targu Mures dupa infrangerea umilitoare din Europa League

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 08:13
8009 citiri
Scandal monstru la Targu Mures dupa infrangerea umilitoare din Europa League
Foto: ASA Targu Mures

Infrangerea umilitoare suferita de vicecampioana ASA Targu Mures in preliminariile Europa League a provocat un scandal monstru la clubul ardelean.

Capitanul celor de la ASA, Gabi Muresan, s-a certat cu antrenorul Vasile Miriuta, iar situatia de la echipa este exploziva.

Muresan a fost inlocuit in minutul 67 al partidei, insa a refuzat sa dea mana cu Miriuta, iar la finalul meciul a avut loc un schimb dur de replici de la distanta.

"Asta este o chestiune interna, pe care o vom discuta noi in vestiar. Probabil a fost si suparat, el a fost si bolnav, poate de aceea a jucat mai slab. Nu i-a iesit jocul cum si-a dorit, dar, repet, acestea sunt chestiuni interne pe care le voi rezolva eu", a spus Miriuta la DigiSport atunci cand a fost intrebat de gestul lui Muresan de la schimbare.

Jucatorul si-a atacat apoi direct tehnicianul, contestand tactica aleasa de acesta.

"A fost un scor de neprezentare. Probabil, am abordat gresit meciul, desi am jucat cu cinci mijlocasi. Nu am reusit sa-i blocam si toate golurile au venit din zona centrala. Dar, intr-adevar, au fost goluri frumoase. Normal ca m-a incomodat pozitia avansata in care am fost nevoit sa joc, dar am incercat sa-mi fac treaba cat mai bine. Cum am spus, nu am reusit sa ne aparam, ca pana la urma de aceea am jucat cu cinci mijlocasi, ca sa facem faza defensiva bine, dar adversarii au avut foarte multe ocazii.

Bineinteles, orice jucator este nervos atunci cand este inlocuit. Dar eram suparat ca eram schimbat si ca am jucat prost. Atat, nimic mai mult. Cat despre conflict, eu n-am conflict cu nimeni, eu sunt jucator, el este antrenor, e exact problema lui ca m-a schimbat", a spus si Muresan.

ASA Targu Mures, invinsa categoric de Saint Etienne in Europa League

ASA Targu Mures a pierdut fara drept de apel meciul cu Saint Etienne, din prima mansa a turului III preliminar al Europa League.

Francezii s-au impus cu scorul de 3-0, toate golurile fiind inscrise cu suturi de la distanta.

Meciul retur este programat saptamana viitoare, la Saint Etienne.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#scandal ASA Targu Mures, #Miriuta Muresan ASA Targu Mures, #ASA Targu Mures Saint Etienne , #stiri Europa League