Ziare.com

Comisarii europeni Dacian Ciolos si Janez Potocnik viziteaza Romania

Joi, 13 Septembrie 2012, ora 07:32

   

Comisarii europeni Dacian Ciolos si Janez Potocnik viziteaza Romania
Comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos, si comisarul pentru mediu, Janez Potocnik, vor vizita joi si vineri Romania.

Dacian Ciolos va participa joi la la sesiunea de inchidere a conferintei organizate de Reteaua Nationala de Dezvoltare Rurala intitulata "Comunitatea rurala: provocari si oportunitati in dezvoltarea rurala din Romania in perioada 2014 - 2020".

Comisarul pentru mediu se va intalni joi cu premierul Victor Ponta, cu ministrul MAEur, Leonard Orban, cu ministrul mediului, Rovana Plumb, precum si cu membri ai comisiilor de mediu si afaceri europene din Parlamentul Romaniei si cu reprezentanti ai societatii civile.

La invitatia Guvernului Romaniei, Dacian Ciolos si Janez Potocnik vor merge vineri in Delta Dunarii, impreuna cu premierul Victor Ponta, cu ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Daniel Constantin, si cu ministrul mediului, Rovana Plumb.

Cei doi comisari europeni vor participa la o serie de intalniri cu reprezentanti ai autoritatilor locale, ai Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, ai organizatiilor de mediu si asociatiilor de pescari, pentru a discuta subiecte legate de mediu, de sprijinirea agro-turismului si a activitatilor economice durabile in Delta Dunarii.

In incheierea vizitei, comisarul Ciolos va sustine o conferinta de presa la Crisan, judetul Tulcea, alaturi de Janez Potocnik si ministrii Daniel Constantin si Rovana Plumb.

Sursa: rNews

Articol citit de 1024 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor