Ritual satanic cu sacrificiu uman, parodie filmata la celebrul CERN de la Geneva (Video)

Joi, 18 August 2016, ora 08:49
5668 citiri
Ritual satanic cu sacrificiu uman, parodie filmata la celebrul CERN de la Geneva (Video)
Foto: Sophia Bennett/CERN

Centrul European pentru Cercetare Nucleara (CERN) a deschis o ancheta interna dupa difuzarea inregistrarii video a unei parodii de sacrificiu uman, filmata aparent in timpul noptii in campusul sau, ceea ce ridica serioase semne de intrebare asupra securitatii celui mai mare laborator stiintific din lume.

Inregistrarea, postata online in 11 august si vizionata deja de 90.000 de ori, arata mai multe persoane imbracate in sutane negre, cu capetele ascunse sub glugi, care participa la un ritual in fata unei statui a zeitei Shiva in curtea privata a CERN, situat la granita franco-elvetiana, nu departe de Geneva, potrivit AFP.

Scena, luminata de doua torte mari, este filmata de la distanta dintr-un imobil care se inalta chiar langa curte.

O femeie imbracata in alb se lungeste pe sol, fiind aparent injunghiata de un barbat incaltat cu pantofi de baschet.

"Aceasta inregistrare a fost facuta in incinta noastra, dar fara permisiunea noastra si chiar fara stirea noastra", a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al CERN.

"CERN nu sustine acest gen de farsa, care poate genera neintelegeri asupra naturii stiintifice a muncii noastre", a adaugat purtatorul de cuvant care a mai spus si ca o "ancheta" a fost deschisa, dar a refuzat sa furnizeze detalii, subliniind doar ca este vorba despre o "problema interna".

Filmuletul a fost reluat imediat de site-uri adepte ale teoriei complotului, dintre care unele au sustinut ca CERN practica sacrificii rituale.

In afara de ceea ce pare a fi un umor scolaresc, aceasta inregistrare video suscita semne de intrebare cu privire la nivelul de securitate de la CERN.

"CERN primeste in fiecare an mii de vizitatori din lumea intreaga si cateodata unii dintre acestia isi lasa simtul umorului sa mearga prea departe. Este ceea ce s-a petrecut si acum", a explicat purtatorul de cuvant.

Politia cantonului Geneva a declarat pentru AFP ca nicio plangere nu a fost depusa de CERN.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#CERN ritual satanic, #CERN probleme securitate , #Elvetia
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
"...aceasta inregistrare video suscita semne de intrebare cu privire