Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Atentat sangeros in Franta: Atacatorul a trimis un selfie cu capul victimei

Duminica, 28 Iunie 2015, ora 10:30
6661 citiri
Atentat sangeros in Franta: Atacatorul a trimis un selfie cu capul victimei
Foto: Hepta.ro

Principalul suspect in cazul decapatarii unui francez, vineri, la o uzina din apropiere de Lyon, a trimis un selfie cu capul victimei, la scurt timp dupa atacul terorist.

Yassin Salhi, in varsta de 35 de ani, a trimis fotografia unui numar canadian de mobil, prin intermediul serviciului de mesagerie WhatsApp, dupa atacul de vineri, relateaza BBC.

Anchetatorii incearca sa stabileasca identitatea celui care a primit poza, fara a putea confima informatiile din presa potrivit carora este vorba despre o persoana care se afla acum in Siria.

Atac sangeros in Franta: Barbat decapitat intr-un atentat comis in numele Statului Islamic

Potrivit agentiei Associated Press, biroul procurorului din Paris a transmis ca suspectul a inceput sa vorbeasca cu anchetatorii dupa ce initial a refuzat sa faca acest lucru.

Salhi a fost arestat la fabrica Air Products, vineri dimineata, la scurt timp dupa atac. De asemenea, politistii au efectuat perchezitii in apartamentul barbatului, tata a trei copii, retinandu-le pe sotia si sora sa.

Capul victimei Herve Cornara, seful atacatorului, a fost gasit langa steaguri islamice. Salhi a avut voie sa treaca cu masina de portile uzinii deoarece era un sofer care efectua livrari cu regularitate. Suspectul este acuzat ca a lovit cu masina o zona in care se aflau lichide inflamabile, provocand o explozie.

In trecut, Yassin Salhi a fost anchetat pentru legaturi cu militantii islamisti. De asemenea, potrivit unui prieten al lui Cornara, victima se certase de mai multe ori cu angajatul sau.

Atentat sangeros in Franta: Presupusul terorist e musulman - cine e victima decapitata

Atacul petrecut vineri a fost revendicat de sustinatorii Statului Islamic. Un barbat a fost descoperit decapitat si a avut loc o explozie urmata de un incendiu, la societatea Air Products de la Saint-Quentin-Fallavier, in regiunea Isere, in apropiere de Grenoble.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#atac Franta selfie decapitat, #barbat decapitat Franta, #atac terorist decapitat Franta , #Franta