Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Contracandidatul lui Sarkozy la presedintia Frantei, atacat cu faina (Video)

Vineri, 03 Februarie 2012, ora 16:58
1597 citiri
Contracandidatul lui Sarkozy la presedintia Frantei, atacat cu faina (Video)
Foto: emirates247.com

Francois Hollande, socialistul care este principalul adversar al lui Nicolas Sarkozy in lupta pentru fotoliul de presedinte al Frantei, a fost atacat cu faina, miercuri, de o femeie.

Femeia a alergat spre partea podiumului unde se afla socialistul, in timpul unui discurs ce facea parte din campania sa, in Paris, relateaza CNN.

Hollande sustinea discursul in La Porte de Versailles, cand a fost atacat cu faina de femeia care a spus ca protesteaza fata de Partidul Socialist. Ea avea faina intr-o plasa de cumparaturi.

Imaginile surprinse il arata pe principalul contracandidat al lui Sarkozy surprins de eveniment, dar nu speriat sau panicat, in momentele imediat dupa ce faina l-a invaluit.

Garzile sale de corp au intervenit imediat si au doborat-o pe femeie, care a fost apoi luata de pe scena respectiva. Nu se stie daca femeia a fost sau nu arestata.

Cu toate acestea, ea a facut declaratii pentru un post de televiziune in care si-a expus motivele si identitatea.

"Ma numesc Claire Seguin. Am 45 de ani si sunt omorata de socialistii din Lille. Am un blog pe care l-am numit 'Un micro sous l'oreiller' ('Un microfon sub perna' - n .red.). Sunt la capatul rabdarii, din cauza ca legea nu se mai aplica", a spus femeia, care a mai afirmat ca nu mai are bani.

Dupa incident, Hollande a postat un comentariu pe Twitter, in care a spus ca "exista alte metode de a arata ca esti nefericit. Raman intotdeauna deschis dialogului". El a sustinut ca atacatoarea este "o persoana iresponsabila".

Francois Hollande, liderul Partidului Socialist din Franta, conduce in sondajele dinaintea alegerilor prezidentiale ce vor avea loc pe 22 aprilie, primul tur, si pe 6 mai, al doilea tur, in Franta.

La randul sau, presedintele francez, Nicolas Sarkozy, candideaza pentru un al doilea mandat in functia de sef al statului.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#francois hollande, #candidat francez atacat faina, #faina candidat presedintie Franta, #Francois Hollande atacat faina , #Franta