Moș Crăciun, reținut în Germania pentru că nu purta mască de protecție. Bărbatul a fost eliberat după o oră

Miercuri, 15 Decembrie 2021, ora 08:54
2015 citiri
Moș Crăciun, reținut în Germania pentru că nu purta mască de protecție. Bărbatul a fost eliberat după o oră
Potrivit Departamentului de Poliţie Stralsund, bărbatul a fost eliberat aproximativ o oră mai târziu FOTO captura video

La un Târg de Crăciun, poliţia din Germania l-a arestat pe „Moş Crăciun” pentru că nu purta mască. Videoclipul incidentului care s-a petrecut luni la Târgul de Crăciun din Stralsund, Mecklenburg-Pomerania de Vest i-a indignat pe internauţi, arată adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, imaginile care circulă pe internet cu „Moş Crăciun” arestat a creat furie în rândul unor utilizatorilor de reţele sociale.

„Motivul principal pentru care l-au arestat pe Moş Crăciun nu este legat de faptul că el nu poartă mască, ci pentru a te demoraliza. În acest caz, să-i demoralizeze pe copiii tăi”, a scris un utilizator de Twitter, comentând versiunea videoclipului care a înregistrat peste 700.000 de vizualizări la momentul publicării.

Imaginile care circulă online îl arată pe bărbatul în costum de Moş Crăciun fiind însoţit de ofiţeri la maşina de patrulare pentru a i se stabili identitatea, după ce a refuzat să-şi dea numele, se arată în comunicat.

Departamentul de Poliţie din Stralsund a declarat marţi că acest bărbat îmbrăcat în Moş Crăciun se numără printre cele 65 de persoane care s-au adunat pentru o întâlnire neînregistrată în piaţa oraşului pentru a protesta faţă de măsurile pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

Poliţiştii au solicitat datele de contact ale participanţilor, deoarece conform legii locale „întâlnirea neînregistrată constituie infracţiune pentru preşedinte în conformitate cu Legea Adunării”.

Potrivit Departamentului de Poliţie Stralsund, bărbatul a fost eliberat aproximativ o oră mai târziu, după ce i-a fost confirmată identitatea.

#Germania, #Mos Craciun, #masca de protectie , #Germania