Moș Crăciun, reținut în Germania pentru că nu purta mască de protecție. Bărbatul a fost eliberat după o oră

Miercuri, 15 Decembrie 2021, ora 08:54
2030 citiri
Moș Crăciun, reținut în Germania pentru că nu purta mască de protecție. Bărbatul a fost eliberat după o oră
Potrivit Departamentului de Poliţie Stralsund, bărbatul a fost eliberat aproximativ o oră mai târziu FOTO captura video

La un Târg de Crăciun, poliţia din Germania l-a arestat pe „Moş Crăciun” pentru că nu purta mască. Videoclipul incidentului care s-a petrecut luni la Târgul de Crăciun din Stralsund, Mecklenburg-Pomerania de Vest i-a indignat pe internauţi, arată adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, imaginile care circulă pe internet cu „Moş Crăciun” arestat a creat furie în rândul unor utilizatorilor de reţele sociale.

„Motivul principal pentru care l-au arestat pe Moş Crăciun nu este legat de faptul că el nu poartă mască, ci pentru a te demoraliza. În acest caz, să-i demoralizeze pe copiii tăi”, a scris un utilizator de Twitter, comentând versiunea videoclipului care a înregistrat peste 700.000 de vizualizări la momentul publicării.

Imaginile care circulă online îl arată pe bărbatul în costum de Moş Crăciun fiind însoţit de ofiţeri la maşina de patrulare pentru a i se stabili identitatea, după ce a refuzat să-şi dea numele, se arată în comunicat.

Departamentul de Poliţie din Stralsund a declarat marţi că acest bărbat îmbrăcat în Moş Crăciun se numără printre cele 65 de persoane care s-au adunat pentru o întâlnire neînregistrată în piaţa oraşului pentru a protesta faţă de măsurile pentru prevenirea infectării cu SARS-CoV-2.

Poliţiştii au solicitat datele de contact ale participanţilor, deoarece conform legii locale „întâlnirea neînregistrată constituie infracţiune pentru preşedinte în conformitate cu Legea Adunării”.

Potrivit Departamentului de Poliţie Stralsund, bărbatul a fost eliberat aproximativ o oră mai târziu, după ce i-a fost confirmată identitatea.

Livrări americane pentru Ucraina prin Germania și Polonia
Livrări americane pentru Ucraina prin Germania și Polonia
Pentagonul a pregătit de luni de zile pachete de arme și muniții pentru Ucraina. Sunt disponibile livrări prin Polonia și prin centrele logistice ale armatei americane din Germania. Acum...
Spionajul chinez și rusesc, în plină expansiune în Germania
Spionajul chinez și rusesc, în plină expansiune în Germania
Șase presupuși spioni au fost arestați în Germania într-o succesiune rapidă. Aceștia urmăreau interese economice, atacuri la adresa democrației și obiective legate de războiul împotriva...
#Germania, #Mos Craciun, #masca de protectie , #Germania