Nou val de agresiuni sexuale in Germania - bilantul este insa "pozitiv"

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 19:07
4529 citiri
Nou val de agresiuni sexuale in Germania - bilantul este insa "pozitiv"
Foto: Hepta.ro

Dupa prima zi a carnavalului de la Koln au fost depuse la politie 22 de reclamatii pentru insulte si agresiuni cu caracter sexual, a anuntat vineri politia germana.

Acesta este un bilant considerat mai degraba "pozitiv" in orasul aflat inca sub socul celor o mie de plangeri formulate de femei, victime in noaptea de Anul Nou a unor infractiuni atribuite in mare parte unor barbati migranti.

Refugiati in Germania: Val fara precedent de agresiuni sexuale comise de 1.000 de barbati

Germania, sub semnul intrebarii: Cum a fost posibil valul de agresiuni sexuale de Anul Nou, chiar sub ochii Politiei?

Anul trecut au fost semnalate doar noua astfel de fapte, a precizat politia din Koln (vestul Germaniei), subliniind ca numarul mai mare de reclamatii din acest an s-ar putea explica printr-o tendinta sporita a victimelor de a anunta incidentele, dupa evenimentele din timpul Revelionului, relateaza AFP.

Orasul Koln a fost zguduit atunci de un val de violente, atribuite in majoritate migrantilor. Acestea, indreptate indeosebi impotriva femeilor, au socat Germania si au crescut presiunea asupra cancelarului Angela Merkel, a carei politica generoasa fata de refugiati este tot mai criticata. Dupa noaptea de Anul Nou au fost depuse peste 1.000 de plangeri.

Val de agresiuni sexuale in Germania: Un document oficial arata adevarata amploare a fenomenului

Politia din Koln a pus in evidenta un bilant "relativ pozitiv" dupa primele ore ale carnavalului, inaugura joi, la ora locala 11.11. Faptele reclamate merg de la insulte la viol, a precizat politia.

In fiecare an se inregistreaza circa 50 de delicte sexuale pe intreaga perioada de desfasurare a carnavalului.

Val de agresiuni sexuale: Prima arestare in Germania - suspectul, un solicitant de azil din Algeria

Carnavalul va dura pana miercuri, Miercurea Cenusii, zi de penitenta care marcheaza inceputul postului in traditia catolica. Luni va fi apogeul carnavalului, atunci urmand sa aiba loc parada a carei prima editie a fost organizata in 1823.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#agresiuni Germania, #agresiuni sexuale Koln , #Germania
Comentarii
Poza niculaeda
niculaeda
rank 5
"Nou val de agresiuni sexuale in Germania - bilantul este insa