Val de atacuri xenofobe in Germania

Marti, 12 Ianuarie 2016, ora 22:46
5168 citiri
Val de atacuri xenofobe in Germania
Foto: Ziare.com

Cateva persoane au fost vizate de atacuri xenofobe pe teritoriul Germaniei in ultimele 48 de ore, a confirmat marti politia germana.

Doi studenti israelieni, un indian, un barbat de origine africana si un adolescent cu cetatenie germana s-au aflat printre persoanele care au fost vizate de atacuri la Koln, Dresda si Duisburg, a anuntat politia, relateaza DPA.

Mii de oameni in strada, in Germania: Refugiatii nu sunt bineveniti, Merkel trebuie sa plece!

Cum au schimbat atacurile de la Koln perceptia germanilor despre imigranti

Aceste atacuri ar putea constitui un raspuns dupa sutele de agresiuni comise impotriva femeilor in ajunul Anului Nou in cateva orase germane si atribuite unor cetateni straini.

La Koln au fost depuse 653 de plangeri la politie, determinandu-i pe politisti sa ceara masuri de securitate sporita, expulzarea solicitantilor de azil care au comis infractiuni si reducerea fluxului migratoriu.

Val de agresiuni sexuale de Revelion: Aproape toti suspectii din Koln, solicitanti de azil sositi recent in Germania

Doi israelieni, in varsta de 25 si 26 de ani, au fost atacati verbal si fizic de sase barbati imbracati in negru la o adunare antiimigratie luni, la Dresda, a afirmat politia. La o demonstratie similara la Duisburg, doi suspecti au atacat si au ranit un tanar de 18 ani, cetatean german, cu pielea de culoare inchisa.

Val de agresiuni sexuale in Germania: Ministrul Justitiei vorbeste de un atac planificat

Cei doi suspecti au fost retinuti ulterior, a anuntat politia. Intre timp, un indian a fost atacat la Koln de un grup de barbati, suferind rani in zona fetei, a declarat procurorul Ulf Willuhn.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#atac xenofob Germania, #agresiuni sexuale Germania , #Germania