Ziare.com

Decizie pentru adoptarea "pasaportului de vaccinare" in Uniunea Europeana: "Vizam un sistem care sa stocheze informatiile letric si digital"

de Cezar Padurariu
Joi, 28 Ianuarie 2021, ora 22:00

   

Decizie pentru adoptarea "pasaportului de vaccinare" in Uniunea Europeana: "Vizam un sistem care sa stocheze informatiile letric si digital"
Oficialii Comisiei Europene au adoptat joi, 28 ianuarie, un ghid in vederea infiintarii unui document medical standard la nivelul Uniunii Europene care sa ateste vaccinarea contra COVID-19.

Membrii Comisiei Europene au luat astfel in discutie un proiect al premierului grec Kyriakos Mitsotakis, depus de acesta alaturi de omologul din Spania.

Cele doua tari sunt de parere ca documentul ar usura enorm calatoriile in scop de recreere in interiorul Uniunii Europene si ar putea chiar salva industria turistica din Europa in 2021.

Islanda a emis primele "pasapoarte de vaccinare" care ar trebui sa faciliteze calatoriile persoanelor vaccinate anti Covid, devenind prima tara care a facut acest lucru.

Initial, liderii statelor membre UE au respins saptamana trecuta propunerea Greciei pentru un "pasaport de vaccinare", spunand ca a fost prematura in acel moment.

Potrivit unei declaratii de joi, 28 ianuarie, a Comisiei Europene, statele membre ale UE si Comisia Europeana au adoptat un ghid privind cum va trebui sa arate documentul care sa ateste vaccinarea.

Impunerea unui certificat sau pasaport de vaccinare anti-COVID-19 naste dezbateri aprinse pro si contra, in conditiile in care o buna parte dintre romani nu vor sa se vaccineze, iar pentru o alta parte vaccinul nu este indicat.

Liniile directoare care vizeaza "un sistem care sa poata gazdui informatiile atat letric cat si digital, asigurand flexibilitate si compatibilitate cu solutiile nationale existente si o protectie riguroasa a datelor personale."

Aceste orientari au ca scop sustinerea interoperabilitatii certificatelor de vaccinare - continutul certificatelor de vaccinare sa fie uniform si stabilesc un set minim de date continute in certificat. Liniile directoare vizeaza in principal vaccinarea COVID-19, dar ar putea fi utilizate, in viitor, ca baza pentru dovedirea statutului de vaccinare.Tara din Europa care pregateste un "pasaport de vaccinare". Documentul de libera calatorie este destinat cetatenilor imunizati anti-COVID-19

"Pasaportul de vaccinare" ar urma sa-i scuteasca pe posesori de obligativitatea detinerii unui test negativ COVID. Certificatul nu ar urma sa devina o preconditie a calatoriile peste hotare. Cine nu-l detine, ar putea, conform proiectului, sa traverseze granita daca prezinta un test COVID negativ.

Mai puteti citi:

Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5771 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

mai bine vizați ceva tantric și anal

prin lojile voastre intunecoase (și intunecate)!!

 

am spus-o de la inceput

si o repet. un pasaport de vaccinare este necesar si va fi adoptat. eu nu fac politica ca altii. gandesc.

https://ziare.com/stiri/coronavirus/ministerul-sanatatii-din-slovaci

nu mai bine va arăt eu pașaportul cățelului meu ca dovadă că și-a luat Ivermectina la timp, iar eu să scot limba la voi și să pun pe ea 4 pastiluțe (4x3mg. =12mg.) și (hap!) să mă imunizez instant! de 4 luni scriu pe acest site despre Ivermectină precizand surse din mediul științific medical (link-uri, studii și scheme de tratament) dar nu a rezonat nimeni... a, ba da, ați rezonat toții la unison in a mă injura și a mă trimite cand la "origini" cand la Bălăceanca (spitalul 9), dar eu, incăpațanat: și luptă, si dăi, și dăi și luptă, 3 la primarie cu 2 la sfatul popular, cu 4 la dispensar (...) și cu cele 3 de la primarie... una peste alta, daca o singură persoană a incercat și s-a vindecat cu Ivermectina citind "mazgalelile" mele (și ale lui Gebeleizishelios, extrem de "acurat" in informații!) de pe aici, răbdarea mea (a noastră!) nu a fost in van!

 

Ce porcarie!

Ce nu se spune, este ca poti fi vaccinat si "imun" la Covid, dar poti fi purtatorul acestui virus!
Deci, la ce foloseste acest pasaport?!
Si, ce facem cu cei alergici (samd), nu vor mai fi lasati sa calatoreasca fara acest pasaport?!

 

halal ziaurterie, bravos fotografie !!!!!!

vai de capu' vostru de ziaurtisti buni de nimic si kkopiatori plastografi habarnamisti:
=================
"Decizie pentru adoptarea "pasaportului de vaccinare" in Uniunea Europeana: "Vizam un sistem care sa stocheze informatiile letric si digital"
de Cezar PadurariuJoi, 28 Ianuarie 2021, ora 22:00

Oficialii Comisiei Europene au adoptat joi, 28 ianuarie, un ghid in vederea infiintarii unui document medical standard la nivelul Uniunii Europene care sa ateste vaccinarea contra COVID-19...."
==========================
pe fotografia care este atasata aricolului de fata sussemnat de numitul ziaurtist padurariu cezar de la siursa: kkom punkkt ziare scrie clar:
=====================
"Un cetatean britanic prezinta documentul care atesta ca s-a vaccinat cu prima doza a serului Pfizer FOTO Hepta"
==========================
cine priveste cu atentie fotografia "pasaportului" prezentat de numitu' padurariu cezar de la siursa: kkom punkkt ziare observa cu usurinta ca sigla din fotografie pe care se pot citi clar literele CDS si vedea clar simbolul vulturului AMERICAN !!!!!
deci, "pasaportu'" de luat ser Pfizer si cetateanul britanic despre care numitu' padurariu cezar este un certificat AMERICAN eliberat de autoritatea AMERICANA CDC (Centers for Disease Control and Prevention). hartzoaga din fotografie NU face nici-o mentiune despre CE anume ser Pfizer a fost inoculat purtatorului BRITANIC al tzertificatului - persoana care a putut fi injectat cu ORCARE din nenumaratele vaccinuri produse de firma Pfizer.
mai mult, habarnamistii de la siursa: kkompunkkt ziare NU STIU ca, de la 1 ianuarie 2021 Marea Britanie a parasit Uniunea Europeana, iar Comisia Europeana NU are nici-o autoritate asupra Marii Britanii si cetatenilor sai care poseda tzertifikkate AMERICANE ca au luat ceva medicamente produse de compania Pfizer.
mai mult, tzertifikkatu' pasaport sau pasaportul tzertificat prezentat este datat 14 ianuarie 2021 !!!!!, data la care Marea Britanie nu mai era deja membra a Uniunii Europene si a Comisiei Europene, iar Statele Unite ale Americii NU fac si NU au facut parte NICIODATA din aceste organe europene!!!
concluzia este clara: "informatiilii" prezentate in articolul de fata NU au nici-o valoare, iar ala care a dat cu sussemnatu' si aia care au dat bun de tipar nu sunt profesionisti ziaristi ci niste neica nimeni de nicaieri buni numai sa lipeasca pe gard cate un afis.
vai de ei de nicaieri.....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor