Fetita blonda gasita la rromii greci urma sa fie maritata

Joi, 24 Octombrie 2013, ora 12:10
2600 citiri
Fetita blonda gasita la rromii greci urma sa fie maritata
Foto: Daily Mail

Fetita gasita de politistii greci "in custodia" unui cuplu de rromi urma sa fie data spre casatorie la varsta de 12 ani, spun anchetatorii.

Politistii cred ca Maria, cu ochii sai albastri si pielea alba, ar fi fost "o mireasa" foarte pretuita in comunitatea rroma care le-ar fi adus multi bani "parintilor ei adoptivi", Eleftheria Dimopoulou si Hristos Salis, scrie Daily Mail.

Se pare ca fetita a fost tratata de cuplul de rromi ca o "investitie". Ea urma sa fie ingrijita pana atingea varsta de 12 ani, moment in care, odata casatorita, ar fi inceput sa devina "profitabila".

Pana la casatorie insa, cei doi rromi ar fi obligat-o pe fetita sa cerseasca si sa danseze pentru bani. Mai mult, ei incasau si alocatia Mariei.

Rromii din Grecia la care a fost gasita fetita blonda, arestati

Una dintre pistele detectivilor este ca fetita a ajuns la cei doi dupa ce o grupare care se ocupa cu traficul de copii din Bulgaria ar fi furat-o pe fetita pentru a o vinde in Grecia pentru 22.000 de euro. Se pare ca politia ar fi fost pe urmele infractorilor asa ca acestia au incercat sa scape de micuta, repede, la un pret mai mic. Asa ar fi ajuns Maria la cuplul de rromi.

In timp ce autoritatile elene incearca sa ii gaseasca pe parintii biologici ai micutei, cei doi rromi, care nu impart acelasi cod genetic cu fetita, se afla in arest sub acuzatia de rapire.

Fetita blonda gasita la o familie de rromi - Peste 8.000 de apeluri pentru identificarea ei

Raidul politiei elene care a descoperit-o pe Maria era destinat gasirii de arme si droguri, insa infatisarea fetitei le-a atras atentia. Asa-zisii ei parinti aveau actele in neregula si inregistrasera mai multi copii in documentele oficiale - femeia pretindea ca a nascut sase copii in decurs de zece luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rromi rapire traficanti Maria, #fetita blonda rromi arestati, #rapire copil Maria traficanti copii, #fetita casatorita copil , #Grecia