MAE: Avertisment de calatorie pentru Italia

Joi, 17 Octombrie 2013, ora 19:26
2876 citiri
MAE: Avertisment de calatorie pentru Italia
Foto: Content Time

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie in Italia pentru toti cetatenii romani care doresc sa viziteze acest stat sau se afla deja pe teritoriul sau.

La 18 octombrie va fi organizata o greva generala la nivel national care va afecta toate tipurile de transport.

Tot in data de 18 octombrie 2013, intre orele 10.00 - 23.00, la Roma, este planificat un mars, la care se estimeaza ca vor participa 30.000 de persoane.

Manifestantii se vor deplasa pe urmatorul traseu: Viale Luigi Einaudi, Piazza dei Cinquiecento, Via Cavour, Piazza dell'Esquilino, Via Liberiana, Piazza di Santa Maria Maggiore, Via Merulana, Viale Manzoni, Via Emanuele Filiberto.

In data de 19 octombrie 2013, intre orele 14.00 - 20.00, la Roma va avea loc inca un mars. La aceasta manifestatie se vor prezenta aproximativ 5.000 de persoane.

Manifestantii se vor deplasa pe urmatorul traseu: Via Merulana, Via di Terme di Santa Maria Maggiore, Via Liberiana, Via Cavour, Via Giovanni Amendola, Via delle Terme di Diocleziano, Piazza della Repubblica, Via Cernaia, Via Pastrengo, Via Venti Settembre, Via Goito, Piazza dell'Indipendenza, Via San Martino della Battaglia, Viale Castro Pretorio, Via della Croce Rossa, Viale del Policlinico, Piazzale di Porta Pia.

Pentru a evita situatiile neplacute, MAE ii sfatuieste pe cetatenii romani sa urmeze permanent indicatiile autoritatilor locale.

A.C.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#avertizare MAE Italia, #avertizare calatorie MAE Italia, #proteste Italia avertizare romani , #Italia