Ziare.com

Papa Benedict a vandut toate exemplarele din ultima sa carte

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 09:28

   

Papa Benedict a vandut toate exemplarele din ultima sa carte
Cele 50.000 de exemplare in limba italiana din ultima carte a Papei Benedict al XVI-lea, intitulata "Lumina lumii", ce au fost scoase la vanzare marti sunt deja epuizate, volumul urmand sa fie reeditat in cateva zile, a anuntat editura Lev (Librerie Editrice Vaticana).

Reeditarea volumului de convorbiri este deja in curs, iar noile copii vor fi disponibile peste cateva zile, probabil saptamana viitoare, conform editurii Lev citate de agentia italiana ANSA.

Pozitia mai deschisa la concesii a Suveranului Pontif in probleme considerate pana acum drept "tabu" de catre Vatican, cum sunt cele legate de folosirea prezervativului, a trezit curiozitatea publicului si a dus la epuizarea rapida a primului tiraj al cartii, prima carte de convorbiri cu cardinalul german Joseph Ratzinger de la preluarea insemnelor puterii pontificale in 2005.

Papa da "unda verde" folosirii prezervativelor

Cartea, ce abordeaza pe langa problema prezervativelor si o multitudine de alte subiecte, precum cazurile de pedofilie in randul clerului catolic, celibatul impus preotilor, relatiile cu islamul, statutul femeilor in societate si in fata Bisericii, a fost publicata in 18 limbi si este bazata pe interviurile realizate de jurnalistul german Peter Seewald cu Benedict al XVI-lea.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1730 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Agerii de la AGERPRES

" Papa Benedict a vandut toate exemplarele din ultima sa carte " AGERPRES
Deci papa s-a apucat de comert. Intrebare pentru desteptii de la ager pres: a vandut cu bucata, sau angros?
"Cartea, ce abordeaza pe langa problema prezervativelor si o multitudine de alte subiecte, precum cazurile de pedofilie in randul clerului catolic, celibatul impus preotilor, relatiile cu islamul, statutul femeilor in societate si in fata Bisericii, a fost publicata in 18 limbi si este bazata pe interviurile realizate de jurnalistul german Peter Seewald cu Benedict al XVI-lea. "
AGERPRES
Deci cartea nu este a papei ci este a jurnalistului. Carevasazica ca papa a vandut marfa altora.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor