Scandal in jurul nepoatei lui Mussolini: sotul ei platea prostituate minore pentru sex

Miercuri, 12 Martie 2014, ora 15:29
5461 citiri
Scandal in jurul nepoatei lui Mussolini: sotul ei platea prostituate minore pentru sex
Foto: leggo.it

Nepoata lui Benito Mussolini, liderul fascist al Italiei in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, este prinsa intr-un scandal de prostitutie, dupa ce sotul sau a fost acuzat de politie ca a platit eleve minore pentru a face sex.

Sotul Alessandrei Mussolini este unul dintre cei aproximativ 20 de potentiali clienti care sunt investigati. Scandalul a inceput in octombrie 2013, cand doua scolarite din cartierul de lux Parioli, din Roma, au fost descoperite in timp ce faceau sex platit dupa orele de clasa, scrie The Independent.

Ele se angajasera in acest stil de viata pentru a putea trai pe picior mare, pentru a-si putea cumpara haine de lux si gadgeturi de ultima ora. Cinci persoane, inclusiv mamele celor doua fete, au fost arestate. De atunci, politia a investigat listele telefonice in care se gasesc sute de apeluri catre mobilele celor doua fete efectuate de potentiali clienti, iar sotul Alessandrei Mussolini este unul dintre cei care au sunat.

Mauro Floriani, el insusi un fost ofiter al Garzii Financiare din Italia, pozitie pentru care fusese poreclit "Capitanul Mussolini", si-a prezentat propria versiune a evenimentelor in momentul in care si-a dat seama ca numarul sau apare pe liste. El a negat ca a avut vreo relatie cu cele doua fete, dar cu toate acestea numele sau a fost inclus pe lista posibililor clienti realizata de procurori.

Floriani este casatorit cu Alessandra Mussolini din 1989, si cei doi au trei copii. Politia crede ca cei care le plateau pe fete stiau ca acestea, in varsta de 14 si 15 ani in 2013, erau minore. In Italia, este ilegal sa platesti pentru sex o persoana care are sub 18 ani.

Alessandra Mussolini, care a renuntat la actorie pentru a deveni politician de extrema dreapta si care s-a alaturat ulterior partidului lui Silvio Berlusconi, a fost implicata intr-un scandal urias in 2006. Ea i-a spus politicianului transexual Vladimir Luxuria, care o acuzase de fascism, ca "e mai bine sa fii fascist decat homosexual".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Italia Alessandra Mussolini prostitutie, #Italia Mussolini sot prostitutie minore, #Italia Mussolini Floriani minore sex , #Italia