Ziare.com

Vaticanul, implicat in cercetarea celulelor stem

Vineri, 14 Ianuarie 2011, ora 09:49

   

Vaticanul, implicat in cercetarea celulelor stem
Timp de multe secole, a existat un conflict intre religie si stiinta. Totusi, cele doua parti par sa ajunga la un numitor comun atunci cand este in joc viata omului. Vaticanul se implica acum financiar in cercetarea celulelor stem.

Vaticanul a aprobat alocarea unui milion de dolari pentru cercetarea in domeniul celulelor stem. In acest proiect este implicata compania biofarmaceutica NeoStem, informeaza Fox News.

Explicatia oferita de reprezentantii Vaticanului este aceea ca celulele stem adulte nu fac rau oamenilor si ii protejeaza. De asemenea, inca un argument ar fi acela ca ele nu ajuta la clonarea umana. Se doreste gasirea unor noi metode terapeutice care sa ii ajute pe oameni sa se vindece de diverse boli.

La inceput, Biserica nu era de acord cu cercetarea in acest domeniu. Cauza era faptul ca totul se concentra asupra celor embrionare. Rezultatul era, atunci, distrugerea embrionilor produsi in exces atunci cand femeile treceau prin tratamente de fertilizare in vitro.

In 2007, Neo Stem a obtinut dreptul mondial exclusiv de a produce tehnologia de extragere a celulelor stem adulte. Mesajul pe care aceasta asociere cu Vaticanul il transmite este unul de incredere, sunt de parere reprezentantii companiei.

Metoda cu celule stem este una de vindecare in mod natural, fara folosirea medicamentelor. S-a obtinut pana acum chiar si regenerarea unor organe umane cu ajutorul acestora.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1635 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Universitatea Michigan

In septembrie 2008, la prima conferintă mondială despre centrozom, Heidelberg, cercetătorii de la Universitatea Michigan au informat doar audienta (eu am participat la conferintă si i-am informat despre teoria Adam mtDNA, după care nu am mai fost primit la nicio altă conferintă) asupra unui fenomen curios: organele produse din celule stem se reimbolnăvesc, după 40-50 de zile de la implant, de aceeasi boală cu cea a organului extirpat.
Anul trecut cercetătorii americani au descoperit prezenta in atmosferă a unor microbi care păstrează informatia despre boala avută si astfel pătrund cu o precizie de invidiat numai in corpul pacientului, nu si ale corpurilor medicale.
Vă intrebati de ce?
In opinia mea, informatia păstrată pe coarda energetică a sufletului uman, conectată la trup prin Adam mtDNA, creează o aură energetică ce informează mediul.
Pe langă celulele stem trebuie adăugat si un pic de credintă care să ajute la ***ătarea sufletului (vezi Pavel, Evrei 4.12)

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor