Cheeky Girl Monica Irimia ii apara pe romani la BBC - Vezi ce spune (Video)

Vineri, 08 Martie 2013, ora 22:00
5994 citiri
Cheeky Girl Monica Irimia ii apara pe romani la BBC - Vezi ce spune (Video)
Foto: Arhiva

Monica Irimia, care alaturi de sora sa geamana formeaza trupa Cheeky Girls, a aparut la postul public britanic de televiziune BBC, unde a luat apararea romanilor, care se confrunta cu atacuri in presa de pe insula. Ea a spus ca a sosit timpul sa se auda si "vocea romanilor".

Monica Irimia apare plimbandu-se pe strada si povestind cat de recunoscatoare este pentru oportunitatile oferite de Marea Britanie, dupa ce s-a mutat acolo din Romania, in 2002.

Apoi, intra intr-un magazin romanesc, numit Bucharest, iar pe un fundal sonor dat de o muzica populara romaneasca le explica telespectatorilor BBC ca "Romania nu este o tara plina de oameni lenesi".

"Citind ziarele te-ai putea insela, crezand ca Romania este o tara plina de oameni carora nu le place sa munceasca si care cauta o viata mai usoara.

Un singur lucru lipseste din presa, vocea romanilor, cum as fi eu. Cred ca imigratia este un lucru bun in cadrul Uniunii Europene, iar cetatenii ar trebui sa se stabileasca si sa munceasca acolo unde vor.

Este o mare dezbatere in Marea Britanie despre cine ar trebui sa aiba parte de o bucata din tortul beneficiilor sociale, cum ar fi educatia sau locuintele sociale. Daca este o problema, ajustati sistemul, nu dati vina pe imigranti", i-a sfatuit Irimia pe britanici.

Daily Mail: Mostenirea culturala britanica este amenintata de Romania si Bulgaria

Mai mult, Cheeky Girl s-a adresat direct si premierului britanic, caruia i-a dat cateva sfaturi.

"Personal, eu cred ca beneficiile fac viata prea usoara pentru unii, iar guvernul nu face indeajuns de multe pentru a incuraja oamenii sa munceasca.

Deci, domnule premier, inghetati beneficiile, daca asta vreti sa faceti, dar nu blocati libertatea de miscare pentru cetatenii UE", a transmis Monica Irimia.

Cum sa descurajam romanii sa vina in Marea Britanie - Londra pune la cale un plan

In final, dupa ce a cumparat cateva produse romanesti, cantareata a declarat ca "este timpul sa apara si titluri pozitive despre tara noastra si despre contributia pe care o aduc romanii vietii britanicilor".

Britanicii se tem ca vor ajunge ca romanii daca mai consuma droguri, alcool si tutun

Gemenele Cheeky Girls sunt inca foarte cunoscute in Marea Britanie, aparand des in show-uri de televiziune. Ele au cunoscut succesul in urma cu zece ani, cand albumul lor de debut, pe care se afla single-ul "Cheeky Song (Touch My Bum) " s-a vandut in peste 1,2 milioane de exemplare.

Get Adobe Flash player

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#romani Marea Britanie, #Cheeky Girls imigratie romani, #Cheeky Girls romani Marea Britanie , #Marea Britanie