Ziare.com

Cum explica UKIP esecul la alegerile locale din Londra: Acolo sunt oameni educati, culti si tineri

de Florin Necula
Vineri, 23 Mai 2014, ora 21:25

   

Cum explica UKIP esecul la alegerile locale din Londra: Acolo sunt oameni educati, culti si tineri
Liderii partidului UKIP au dat vina pentru esecul din alegerile locale din Londra, desfasurate joi, pe faptul ca in capitala britanica oamenii sunt "educati, culti si tineri", care traiesc intr-o cu totul alta tara decat ceilalti.

Astfel, potrivit reprezentantilor partidului, elita metropolitana nu intelege restul tarii, scrie Daily Mail, londonezii fiind "mai educati" si cu un grad mai mare de intelegere a presei decat in alte parti ale tarii.

Purtatorul de cuvant al UKIP, Suzanne Evans, a fost rugata sa explice performanta slaba a partidului in Londra, recunoscand ca partidul are greutati in a-i atrage pe "cei educati, culti si tineri".

Partidul lui Nigel Farage le-a luat mai mult de 100 de locuri laburistilor, conservatorilor si liberal-democratilor, in urma alegerilor nationale pentru consiliile locale, desfasurate joi, dar eu inregistrat rezultate foarte proaste in Londra.

Alegeri europarlamentare 2014: Partidul lui Nigel Farage, invingator in Marea Britanie

In schimb, alegerile europarlamentare care au avut loc tot joi, in Marea Britanie, arata castigator partidul lui Nigel Farage, UKIP, potrivit primelor sondaje de dupa votul la urne.

Conform primelor rezultate neoficiale, UKIP si-a adjudecat primul loc, cu 27 la suta dintre voturile exprimate, devansand cu un procent partidul laburistilor, in timp ce conservatorii ar fi obtinut 22 la suta dintre voturi.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2683 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

pentru copiatorul cioclopedist ziaurtist necula florin: londra nu...

"cum explica UKIP esecul la alegerile locale din londra: acolo sunt oameni educati, culti si tineri
...partidul lui Nigel Farage le-a luat mai mult de 100 de locuri laburistilor, conservatorilor si liberal-democratilor, in urma alegerilor nationale pentru consiliile locale, desfasurate joi, dar eu inregistrat rezultate foarte proaste in Londra.

alegeri europarlamentare 2014: Partidul lui Nigel Farage, invingator in Marea Britanie

in schimb, alegerile europarlamentare care au avut loc tot joi, in Marea Britanie, arata castigator partidul lui Nigel Farage, UKIP, potrivit primelor sondaje de dupa votul la urne."

Conform primelor rezultate neoficiale, UKIP si-a adjudecat primul loc, cu 27 la suta dintre voturile exprimate, devansand cu un procent partidul laburistilor, in timp ce conservatorii ar fi obtinut 22 la suta dintre voturi."
vineri, 23 Mai 2014, ora 21:25, sursa: ziare.com
autor: florin necula
******************************************************
...este Marea Britanie: londra este o parte din Regatul Marii Britanii si Irlandei de nord. cum, pe totalul statului, partidul UKIP a obtinut o victorie importanta atat la alegerile locale, cat si la cele europarlamentare, nu intereseaza pe ninmeni de ce acest partid nu a iesit victorios la alegerile locale din londra. asta era important: ce si pe cine au votat MAJORITATEA alegatorilor britanici.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor