Daily Mail: Povestea romanului care a zburat agatat de avion

Duminica, 20 Iunie 2010, ora 22:27
17139 citiri
Daily Mail: Povestea romanului care a zburat agatat de avion

In urma cu doua saptamani, stirea potrivit careia un roman a zburat de la Viena la Londra agatat de trenul de aterizare al unui avion a facut inconjurul Europei, multi intrebandu-se daca este sau nu reala. Nu numai ca este reala, dar curajosul care ar fi putut sfarsi tragic are chiar si un nume: Andrei Culea.

Conform Daily Mail, tanarul de 20 de ani vine din satul constantean Cochirleni, pe care l-a parasit inca de la 16 ani, cand a luat drumul Marii Britanii pentru a-si gasi de munca.

El a reusit sa reziste la temperaturi sub 0 grade, pe o distanta de aproape 1.300 de kilometri, prins de trenul de aterizare al unui Boeing 747, detinut de familia regala din Dubai.

Un roman orb a supravietuit unui zbor cu avionul, agatat de trenul de aterizare

Intrebandu-se cum un cetatean al unei tari care a intrat in Uniunea Europeana in 2007 a putut sa-si riste viata in acest fel doar pentru a ajunge in Marea Britanie, ziaristii britanici s-au deplasat in satul de bastina al lui Andrei, Cochirleni.

Acestia au stat de vorba cu mama lui Andrei, Vasilica, care a declarat ca nu a stiut de planurile fiului sau si ca nici acum nu poate crede ce s-a intamplat. Ea a povestit ca nu si-a mai vazut sau auzit fiul de acum o luna, cand aceste plecase in Constanta sa-si gaseasca de munca.

Femeia a povestit ca Andrei nu voia sa munceasca la camp, preferand sa-si gaseasca de munca in domeniul constructiilor. Iar parcul Olimpic ce se construieste la Londra era cea mai banoasa alegere.

Inainte sa plece, Andrei, care a mers la scoala doar pana la 11 ani, apoi muncind la camp, a impartit un dormitor cu ea, in casa in care mai traiesc baietii ei mai mari, Stelian si Dan, de 44 si respectiv 37 de ani, cele doua cumnate ale ei si patru nepoti.

Cotidianul britanic mentioneaza ca 24% dintre cei 6.277 de muncitori de la Parcul Olimpic sunt romani.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#roman zburat tren aterizare, #roman tren aterizare avion, #roman zburat Londra agatat, #Andrei Culea roman Heathrow , #Marea Britanie