Marea Britanie publica arhive guvernamentale despre OZN-uri

Joi, 12 Iulie 2012, ora 10:57

   

Marea Britanie publica arhive guvernamentale despre OZN-uri
Marea Britanie a publicat, joi, o arhiva ce aminteste, mai degraba, de "Dosarele X", ce cuprinde rapoarte si anchete ce semnaleaza existenta unor obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri), dintre care unul deasupra stadionului echipei de fotbal Chelsea.

Cele 25 de documente facute publice de catre Arhivele Nationale includ "un raport complex catre biroul fostului premier, Tony Blair, despre politica privind OZN-urile", relateaza agentia de presa AFP, citata de Mysinchew.com

Documentele sunt insotite de o fisa a postului de agent al Biroului pentru OZN, descrisa drept munca cea mai stranie din Whitehall.

Potrivit angajatului de la Biroul pentru OZN, care a fost inchis in anul 2009, perceptia potrivit careia acest departament era format din "echipe secrete de specialisti veniti din toate colturile tarii intr-o versiune reala a Dosarelor X" este "pura fictiune".

Dimpotriva, sarcinile de zi cu zi ale Biroului includ furnizarea de rapoarte privind pozitia pe care o are Ministerul Apararii in ceea ce priveste OZN-urile, demararea unor anchete despre OZN-uri si coordonarea specialistilor in obiecte zburatoare neidentificate.De departe una dintre cele mai ciudate anchete este cea in care un politist a semnalat existenta unui OZN in apropiere de clubul de fotabl Chelsea. O alta ancheta ciudata are lagatura cu trei oameni imbracati in negru care au coborat dintr-un OZN si i-au facut o vizita unui barbat din Lincolnshire.

Aceste documente au fost publicate la cererea inaintata de David Clark - autorul unei carti despre OZN-uri si conferentiar al Universitatii din Sheffield Hallam -prin intermediul Freedom of Information.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4770 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
Prezenta obiectelor zburatoare neidentificate
A devenit o chestiune cotidiana. Ce sunt ele ... aparate de zbor experimentale ale omului sau camerele de filmat ale unui "animal planet" extraterestru nu putem sti deocamdata. Daca e prima varianta , nepotii nostri poate vor afla ce se intampla in zilele noastre. Daca e varianta 2 , depaseste puterea noastra de imaginatie.
CristianIonut
rank 2
Esti tare prietene!
Acum sincer te intreb daca tu ai impresia ca suntem singurii din galaxie? Daca tu crezi asta inseamna ca te-a batut soarele in cap prea mult.
Utilizator sters
Daca tu atat ai inteles din ce am scris,
Inseamna ca ai un Iq mic mic mititel. "To Zee Airport!! "
CristianIonut
rank 2
Am iq mai mare decat al tau!
Eu am zis in general ca nu suntem singurii din galaxie dar te-am intrebat daca suntem singurii din galaxie. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni in comentariul meu dar stiu ca acolo sunt cam multe grade si am facut o gluma! To zee airport atunci! Bafta
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor